The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τη συνάντηση εθνική Τσεχίας (U-19) εναντίον εθνικής Γεωργίας (U-19)

CzechRepublicU19-GeorgiaU19-08.07

Προτεινόμενο ποντάρισμα: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,61.

Λαμπρό παιχνίδι ή επιφυλακτικό ποδόσφαιρο; Ιδού το ερώτημα.

Και για τις δύο ομάδες το παιχνίδι του τρίτου γύρου είναι καθοριστικό, στην προσωπική συνάντηση θα καθοριστεί η ομάδα που θα κάνει παρέα στην Πορτογαλία και προκριθεί στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Και οι δύο ομάδες έχουν νικήσει τη Σουηδία και έχασαν από την προαναφερθείσα εθνική Πορτογαλίας. Η έναρξη του τουρνουά αποδείχθηκε ότι ήταν ατυχής για τους γηπεδούχους του Euro της εθνικής Γεωργίας. Στον πρώτο γύρο έπαιξαν πολύ αξιόλογα εναντίον της πιο ισχυρής Πορτογαλίας, αλλά έχασαν με σκορ 0-1. Όμως στο δεύτερο αγώνα της φάσης των ομίλων απρόσμενα για πολλούς οι γηπεδούχοι νίκησαν την ισχυρή σουηδική ομάδα 2-1. Έχοντας σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο δύο αναπάντητα γκολ, οι Γεωργιανοί χαλάρωσαν στο δεύτερο ημίχρονο και άφησαν τους Σκανδιναβούς να σκοράρουν ένα γκολ. Η Τσεχία νίκησε τους Σουηδούς στον εναρκτήριο αγώνα του τουρνουά με το ίδιο σκορ 2-1, και στον αγώνα κατά της Πορτογαλίας ήρθε σε καλή διάθεση. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισόπαλο, όπου οι Τσέχοι ήταν κιόλας ισχυρότεροι του αντιπάλου. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι ομάδες αντάλλαξαν στόχους, αλλά 15 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα η εθνική Πορτογαλίας κέρδισε τη νίκη.

Αν εξετάζαμε ένα μεγάλο τουρνουά με τη συμμετοχή των ομάδων ενηλίκων, σίγουρα θα μπορούσαμε να στοιχηματίσουμε είτε στο «γκολ-γκολ»: όχι, είτε στο σύνολο κάτω. Επειδή έμπειροι παίκτες περισσότερη προσοχή στους αποφασιστικούς αγώνες αφιερώνουν στην άμυνα, πηγαίνοντας στην επίθεση πολύ προσεκτικά και αναμένοντας για λάθος του αντιπάλου. Αλλά εδώ πρόκειται ούτε καν για το τουρνουά της νεολαίας, αλλά για τους νεαρούς που δεν είναι πάνω από 19 χρόνια. Φυσικά ο προπονητής θα δώσει μια συγκεκριμένη τακτική κατεύθυνση σχετικά με την προσοχή, αλλά τα συναισθήματα θα πρέπει να κυριαρχούν.

Σε περίπτωση ισοπαλίας με ίσιους βαθμούς στους πρόσθετους δείκτες από τον όμιλο θα προκριθεί η Τσεχία, και οι γηπεδούχοι του τουρνουά μένουν έξω από τα πλέι-οφ. Φυσικά, σε αυτή την κατάσταση η Γεωργία είναι υποχρεωμένη να επιτεθεί. Η ομάδα δεν πέρασε τα προκριματικά για το Euro, αλλά αν εξετάσουμε όλους τους φιλικούς αγώνες του 2017 και δύο προηγούμενους τελικούς αγώνες του τουρνουά, η επίθεση των Γεωργιανών είναι εντάξει, φέτος δεν κατάφεραν να χτυπήσουν μόνο τις πύλες της πορτογαλικής εθνικής ομάδας. Νομίζω ότι τουλάχιστον ένα γκολ η γηπεδούχος ομάδα θα βάλει, ιδίως αν ληφθεί υπόψη ο παράγοντας της έδρας και υποστήριξη των μητρικών κερκίδων.

Η εθνική Τσεχίας σκόραρε και στις δύο συναντήσεις σε αυτό το πρωτάθλημα. Αν κοιτάξετε τους προκριματικούς αγώνες για το Euro, οι Τσέχοι σκόραραν σε πέντε αγώνες από έξι, και η μόνη φορά αυτό δε συνέβη στο παιχνίδι, το οποίο από την άποψη του τουρνουά δεν είχε σημασία. Ενδιαφέρον γεγονός – αυτή τη στιγμή η Τσεχία είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου στα σουτ στο στόχο, στα δύο παιχνίδια κατάφερε να το κάνει 12 φορές. Η επίθεση των Τσέχων είναι πολύ καλή, ο ηγέτης της ο Daniel Turan έχει σκοράρει δύο φορές σε αυτό το τουρνουά.

Σε τρεις από τους τέσσερις αγώνες του ομίλου το στοίχημα στο «γκολ-γκολ» είχε επιτυχία. Στη μοναδική συνάντηση στην ιστορία μεταξύ των νέων της Γεωργίας και της Τσεχίας U-19 επίσης σκόραραν και οι δύο ομάδες, και οι νικητές στο τέλος βγήκαν οι Τσέχοι με σκορ 2-1. Κατά τη γνώμη μου οι αντίπαλοι θα χτυπήσουν τις εστίες τουλάχιστον από μία φορά. Προτεινόμενο ποντάρισμα: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *