The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για αγώνα Χάβρη ΑΚ εναντίον Ρεν

LeHavre-Reims-06.11

Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017, το πρόγραμμα του 14ου γύρου της Λιγκ 2 Γαλλίας θα κλείσει το ματς στο στάδιο «Ωκεανός» στη Χάβρη μεταξύ της ομώνυμης τοπικής ομάδας και της Ρεν. Η συνάντηση αρχίζει στις 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Έχοντας υποβιβαστεί από τη Λιγκ 1 σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σεζόν 2008–09, η Χάβρη κόλλησε στη Λιγκ 2. Μετά από οκτώ συνεχόμενες σεζόν η Χάβρη κατάφερνε να τελειώνει με διαφορετική επιτυχία από 4η έως 15η θέση. Στην τελευταία εκστρατεία η Χάβρη τελείωσε στην 8η θέση στην κατάταξη. Την τρέχουσα σεζόν, η Χάβρη έχοντας παίξει το πρώτο τρίτο του πρωταθλήματος, σημείωσε πιο επιτυχημένα αποτελέσματα. Σε αντίθεση με τα εκτός έδρας παιχνίδια, εντός έδρας η Χάβρη δεν έχασε ούτε μία φορά στα 6 παιχνίδια – 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η συνολική βαθμολογία είναι 11:5.

Με τη σειρά της η Ρεν στα τελευταία 8 χρόνια διακρίθηκε όσο με θρίαμβο, τόσο και με μεγάλες αποτυχίες, αλλάζοντας συχνά την εγγραφή στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη σεζόν η Ρεν ήταν ως “νέος” στη Λιγκ 2 μετά από τον υποβιβασμό από την ελίτ. Η ομάδα απέτυχε να πραγματοποιήσει όλες τις προσδοκίες της, μόνο η 7η θέση στην κατάταξη. Στο τρέχοντα πρωτάθλημα η Ρεν αγωνίζεται ήδη με πολύ μικρότερο ποσοστό λαθών, ενώ οι 30 βαθμοί που σημειώθηκαν μετά από 13 γύρους, επέτρεψαν στην ομάδα να κατακτήσει την ηγεσία στην κατάταξη της Λιγκ 2.

Πρόβλεψη

Στην αναμέτρηση μεταξύ αυτών των ομάδων τους περισσότερους αγώνες κέρδισε η Ρεν. Συγκρίνοντας τα αποτελέσματα και των δύο ομάδων, ακόμη και χωρίς τη λεπτομερή ανάλυση, υπάρχει μια διαφορά υπέρ της Ρεν. Φυσικά η Χάβρη θα παίξει εντός έδρας, όπου προς το παρόν δεν χάνει, ωστόσο σε αυτό το ζευγάρι είμαι πιο διατεθειμένος να στοιχηματίσω υπέρ της Ρεν. Πρόβλεψη για τον αγώνα: χάντικαπ για την φιλοξενούμενη 0 με απόδοση 2.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *