The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για αγώνα Μαρσέιγ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

Marseille-PSG-22.10

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Βελοντρόμ, Μασσαλία

Ο αγώνας υπόσχεται να είναι άφθονος στα γκολ. Το μέσο σύνολο ορίζεται σε 3,5. Αλλά αντί της επιλογής σύνολο πάνω από 3.5 θα προτείνω μια ασφαλέστερη επιλογή προσωπικό σύνολο πάνω από 1 για τη Μαρσέιγ με απόδοση 1,97.

Στους τελευταίους 4 αγώνες του πρωταθλήματος η Μαρσέιγ σημείωσε 11 γκολ. Σε κάθε αγώνα η Μαρσέιγ σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές. Και μάλιστα η ομάδα δεν έχει κάνει ποτέ λάθος στην επίθεση στο πρωτάθλημα και πάντα χτυπούσε την πύλη του αντιπάλου. Την τρέχουσα εβδομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ σκόραρε δύο φορές στην πορτογαλική Γκιμαράες, επιβεβαιώνοντας ότι η επίθεση είναι εντάξει.

Επιτέλους ανέρρωσε ο επιθετικός Μήτρογλου, ο οποίος κατάφερε να διακριθεί στο πρώτο παιχνίδι. Και χωρίς αυτό οι άλλοι παίκτες παίζουν πολύ καλά στην επίθεση: ο Οκάμπος – 4 γκολ σε 5 παιχνίδια, ο Clinton Jieu – 5 γκολ σε 7 παιχνίδια.

Η ΠΣΖ στους τελευταίους δύο γύρους έχασε 3 φορές. Η άμυνα απέχει πολύ από το ιδανικό. Επιπλέον, μόλις τώρα ανέρρωσε μετά τον τραυματισμό ο αρχηγός και ο βασικός κρίκος της άμυνας ο Τιάγκο Σίλβα. Δεν είναι σίγουρο ότι ο Ουνάι Εμέρι θα τον διακινδυνεύσει για αυτόν τον αγώνα.

Σε αντίθεση με τη Μαρσέιγ η ΠΣΖ έπαιξε τον αγώνα της στο Champions League εκτός έδρας στο Βέλγιο. Επομένως, η διαφορά σε μία ημέρα μπορεί να διαγραφεί.

Γενικώς η ΠΣΖ στη Μασσαλία θα δυσκολευτεί. Η τελευταία φορά που οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στους Παρισινούς (στο πλαίσιο της Λιγκ 1) ήταν το 2003, όταν ο ίδιος ο Ροναλντίνιο έπαιζε στη Γαλλία! Δηλαδή, μπορούμε να υπολογίζουμε ένα στόχο. Και εκεί μπορεί να ακολουθήσει και ο δεύτερος.

Το στοίχημα είναι καλό κι επειδή η ΠΣΖ έχει μεγάλη πιθανότητα να σκοράρει και ίσως περισσότερα από μία φορά. Και η Μαρσέιγ απλά θα αναγκαστεί να ψάξει για την ευτυχία στην επίθεση. Είναι ανόητο να παίξει στην άμυνα και να περιμένει την επιτυχία. Με μια τέτοια επίθεση η ΠΣΖ θα ανοίξει οποιαδήποτε άμυνα.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *