The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για αγώνα Λάτσιο εναντίον Ουντινέζε

Lazio-Udinese-05.11

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Αφήνουμε αμέσως το γκολ της Λάτσιο. Θα γίνει σίγουρα σε αυτόν τον αγώνα. Και πώς να μη γίνει, αφού η ομάδα ήδη σκόραρε 31 μπάλες στους 11 γύρους. Μόνο η Γιουβέντους έχει ένα γκολ περισσότερο, και η Νάπολι – 2. Σε όλα τα έξι εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος οι «αετοί» σκόραραν. Και στους τρεις αγώνες του πρωταθλήματος της Ευρώπης σκόραραν επίσης. Εκεί σημειώθηκαν 8 γκολ στους τρεις γύρους. Και γενικά σρους 25 από τους τελευταίους αγώνες της, ξεκινώντας από τον Απρίλιο, η Λάτσιο δεν σκόραρε μόνο 2 φορές. Στην Γιουβέντους, τον Μάιο και η ΣΠΑΛ στάθηκε τυχερή τον Αύγουστο. Ενώ εδώ στους αντίπαλους είναι η Ουντινέζε, η οποία μετά από 11 γύρους έχει ήδη 22 μπάλες στο παθητικό. Μόνο οι δύο τελευταίες ομάδες στην κατάταξη, Βερόνα και Μπενεβίτο, εχουν περισσότερα. Έτσι, το γκολ των γηπεδούχων εδώ είναι θέμα χρόνου. Το ερώτημα είναι το γκολ της Ουντινέζε. Θα γίνει;

Και βέβαια! Ναι, η Ουντινέζε έχασε σχεδόν περισσότερο από όλους στο πρωτάθλημα. Αλλά κατάφερε να σκοράρει και 18 γκολ στους αντιπάλους. Μίλαν, Σαμπντόρια, Φιορεντίνα, Ρόμα, Γιουβέντους, καμία από αυτές δεν έχει κρατήσει την πύλη «ανέπαφη» σε αυτό το πρωτάθλημα, παίζοντας εναντίον Ουντινέζε. Και γενικώς οι “ζέβρες” σκόραραν σε κάθε αγώνα, που έπαιζαν στο τρέχοντα πρωτάθλημα. Ενώ η Λάτσιο μόνο σε 3 παιχνίδια έχει κρατήσει το στόχο της ανέπαφο. Αλλά ήταν στα παιχνίδια εναντίον Κάλιαρι και ΣΠΑΛ, που έχουν μόνο 9 γκολ στο ενεργητικό. Και της Βερόνα, η οποία κατάφερε να σκοράρει μόνο 7 γκολ. Και στο Γιουρόπα Λιγκ η Λάτσιο έχανε στους 2 από τους 3 αγώνες της. Οπότε, και στην Ουντινέζε, στη σύνθεση της οποίας σκόραραν στους 11 γύρους και οι 11 παίκτες, όπως βλέπουμε, για την πύλη του αντιπάλου είναι επικίνδυνοι όλοι, εκτός από τον τερματοφύλακα. Πρόβλεψη για τον αγώνα: κι οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *