The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη αγώνα Στεάουα Βουκουρεστίου εναντίον Σπόρτινγκ Λισαβόνας

SteauaBucuresti(Rou)-Sporting(Por)-23.08

Τσάμπιονς Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 2

23/08/2017, 9:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Εθνικό Στάδιο του Βουκουρεστίου, Βουκουρέστι

Η Στεάουα ήταν σε θέση να αντισταθεί στον αγώνα κατά της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, αλλά παρά το γεγονός αυτό, οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι στο επερχόμενο παιχνίδι η Σπόρτινγκ έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες νίκης από τους Ρουμάνους. Και οι δύο ομάδες παίζουν ενεργά στα εθνικά τους πρωταθλήματα, παίζουν καλά, οπότε από το επερχόμενο αγώνα μπορούμε να περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, θα γίνει ένας ακόμα αγώνας για τη θέση κάτω από τον ήλιο.

Χωρίς ήττες

Η Στεάουα σε πέντε τελευταία παιχνίδια δύο φορές κέρδισε και τρεις φορές έπαιξε ισοπαλία. Οι «στρατιώτες» ήταν ισχυρότεροι από την Κονκόρντια  και τη SK Juventus Bucharest. Τους πρώτους και τους δεύτερους οι “κόκκινο-μπλε” νίκησαν με σκορ 2:1. Εκτός από τις νίκες υπήρχαν επίσης ισοπαλίες με Iasi, Astra από Ploiesti και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Ρουμανίας η Στεάουα, μετά από επτά γύρους, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 15 πόντους.

Μόνο νίκες στην Πορτογαλία

Η Σπόρτινγκ έπαιξε τρεις γύρους στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας της σεζόν 2017-18. Και τα τρία παιχνίδια τα “λιοντάρια” κέρδισαν, πρώτα με Deportivo Avèche, στη συνέχεια με την Βιτόρια Σετούμπαλ και Βιτόρια Γκιμαράες. Σε αυτά τα τρία παιχνίδια η Σπόρτινγκ δεν έχασε στόχους, όπως και στον αγώνα με τη Στεάουα.

Πρόβλεψη

Σε αυτό το ζευγάρι θέλει να παιχτεί το στοίχημα στο under, αλλά οι εταιρείες στοιχημάτων έβγαλαν πολύ χαμηλή απόδοση στην κύρια γραμμή των συνόλων. Ταυτόχρονα μην ξεχνάτε ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει πολύ καλή γραμμή επίθεσης, ενώ οι Ρουμάνοι θα παίξουν στην έδρα τους, δηλαδή η πιθανότητα να περάσει το σύνολο είναι πολύ μεγαλύτερη. Ενδιαφέρουσα φαίνεται η επιλογή του στοιχήματος στους γηπεδούχους, οι οποίοι υποτιμούνται ελαφρώς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Στεάουα Βουκουρεστίου με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *