The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Τσεχία – Κροατία στις 17/6/2016 στις 19:00

CzechRepublic-Croatia-17.06

Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Euro 2016 θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες, ένας εκ των οποίων θα είναι αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών Τσεχίας και Κροατίας. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έπαιξαν διαφορετικά στον πρώτο γύρο. Αν οι Βαλκάνιοι, έχοντας δείξει υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, κατάφεραν να κερδίσουν με αυτοπεποίθηση την εθνική Τουρκίας, η εθνική Τσεχίας, πολεμώντας με τη νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης μέχρι το τέλος του αγώνα, δέχθηκε γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα.

Η εθνική Τσεχίας στο προκριματικό γύρο ήταν νικήτρια του ομίλου Α, όπου εκτός από αυτήν έπαιζαν οι εθνικές Τουρκίας, Ολλανδίας, Ισλανδίας και άλλοι. Στην τελική φάση του Euro 2016 η ομάδα του Pavel Vrba επίσης δεν είναι πολύ τυχερή με την κλήρωση: Ισπανία, Κροατία και Τουρκία. Μετά την ήττα από τους Ισπανούς, οι Τσέχοι δεν έχουν άλλα περιθώρια για λάθη, οπότε στο επερχόμενο παιχνίδι θα δείξουν την αυξημένη δραστηριότητα.

Με τη σειρά της, η εθνική Κροατίας στον αγώνα ενάντια στους Τούρκους έχοντας δείξει ποδόσφαιρο υψηλότερου επιπέδου, έχει κάνει μια σημαντική προσπάθεια για την πρόκριση στα πλέι-οφ της ηπειρωτικής φόρουμ. Η ομάδα του Τσάτσιτς είναι πολύ καλή, να προσπαθήσει να χτυπήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο της πρωταθλήτριας, φυσικά, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά για πρόκριση στα ημιτελικά αυτή η ομάδα είναι αρκετά ικανή. Οι Τσέχοι έχουν μερικά αδύναμα σημεία, που σίγουρα θα χρησιμοποιήσουν οι Κροάτες.

Πρόβλεψη

Στο επερχόμενο παιχνίδι οι Τσέχοι δεν μπορούν να χάσουν με τίποτα, ενώ οι Κροάτες αν πάρουν τη νίκη, τότε εκατό τοις εκατό θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά. Στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων οι Βαλκάνιοι θα συναντηθούν με τους Ισπανούς, και στον αγώνα ενάντια στους νυν πρωταθλητές της Ευρώπης μάλλον δεν πρέπει να περιμένουν έστω μία μονάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Κροατίας με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *