The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος του αγώνα Ρουμανία – Γεωργία στις 3/6/2016, 21:00

Румыния-Грузия-03.06 (1)

Στις 3 Ιουνίου στο Βουκουρέστι θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας μεταξύ εθνικών Ρουμανίας και Γεωργίας. Τα παιδιά από τα Καρπάθια προετοιμάζονται για το επερχόμενο Euro-2016, ενώ οι Γεωργιανοί έχουν ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες για το προκριματικό τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Οι Ρουμάνοι μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών για το Euro-2016 πρόλαβαν να παίξουν πέντε φιλικούς αγώνες με τα εξής αποτελέσματα: ήττα από τους Ουκρανούς, ισοπαλία με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, την Ισπανία και Ιταλία, καθώς και ελάχιστη νίκη επί της Λιθουανίας. Ο τελευταίος φιλικός αγώνας συνέβη στις 29 Μαΐου με την ομάδα του Φομένκο. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού έχει γίνει περισσότερο από έκπληξη: 3:4 κέρδισαν οι Ανατολικοί Σλάβοι. Οι Ρουμάνοι όλο το προκριματικό τουρνουά και περισσότερους φιλικούς έπαιξαν με καλά οργανωμένη άμυνα, έχαναν λιγότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο, ενώ εδώ έγιναν δεκτά ως και τέσσερα γκολ.

Η εθνική Γεωργίας, επίσης, δεν διστάζει να παίζει φιλικούς με τη σειρά της: ήττα από την Εσθονία και Σλοβακία, καθώς και ισοπαλία με την Αλβανία και Καζακστάν. Σε κάθε φιλικό αγώνα η ομάδα του Βλάντιμιρ Βάις έχανε τουλάχιστον ένα γκολ, ενώ κατά μέσο όρο οι «σταυροφόροι» έχουν δείκτη της ικανότητας να χάνουν 2,25. Η Γεωργιανή ομάδα ετοιμάζεται για το Σεπτέμβριο, όταν θα ξεκινήσουν τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, οπότε το προπονητικό επιτελείο των Γεωργιανών δεν ανησυχεί για το αποτέλεσμα της επικείμενης συνάντησης.

Πρόβλεψη Το ματς με την εθνική της Γεωργίας θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι, και η ρουμανική ομάδα θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει τους οπαδούς της με όμορφο παιχνίδι και θετικό αποτέλεσμα, επιπλέον θα ήθελε να βελτιώσει τη διάθεσή της πριν από την έναρξη του Euro-2016 με τη νίκη με αυτοπεποίθηση επί του όχι πιο ισχυρότερου αντιπάλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη εθνικής της Ρουμανίας με απόδοση 1,53 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *