The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Σλοβενία – Αγγλία στις 11/10/2016, 9:45 μ.μ.

slovenia-england-11-10

Προκριματικά για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018

Η εθνική Σλοβενίας σε ένα δύσκολο αγώνα κατάφερε να κερδίσει στο δεύτερο γύρο του προκριματικού τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 την εθνική Σλοβακίας. Τώρα οι Βαλκάνιοι έχουν να συναντηθούν με την εθνική Αγγλίας, η οποία θα φτάσει στο νότο της Ευρώπης την πλησιέστερη Τρίτη. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι Σλοβένοι στο επερχόμενο παιχνίδι έχουν πολύ μικρή πιθανότητα να κερδίσουν, αλλά και η εθνική Αγγλίας είναι πλέον μακριά από την ιδανική της κατάσταση, κάτι που έδειξε αγώνας εναντίον της όχι ισχυρής Μάλτας.

Τέσσερις βαθμοί

Η εθνική Σλοβενίας δεν ήταν σε θέση να νικήσει εκτός έδρας την εθνική Λιθουανίας στον πρώτο γύρο του προκριματικού τουρνουά, που ξεκίνησε, για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 2:2 και έφερε στους Βαλκάνιους ένα βαθμό. Ενώ στο δεύτερο γύρο η ενδεκάδα του Κατάνετς έχει πιέσει τους ανένδοτους Σλοβάκους. Γκολ στο 74ο λεπτό του παιχνιδιού σημείωσε ο παίκτης της Ολυμπίας από τη Λιουμπλιάνα ο Kronaveter, ο οποίος δύο λεπτά πριν σηκώθηκε από τον πάγκο.

Χωρίς αισθήσεις

Με τη σειρά της η εθνική Αγγλίας στους δύο πρώτους γύρους κατάφερε να πάρει έξι πόντους και βγήκε στην πρώτη θέση του προκριματικού ομίλου F. Σε εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Σλοβακίας τα “λιοντάρια” σκόραραν το νικητήριο γκολ στο 90+5ο λεπτό της συνάντησης, σκόραρε ο Άνταμ Λαλάνα, ενώ σε εντός έδρας παιχνίδι εναντίον της εθνικής Μάλτας οι Βρετανοί ικανοποιήθηκαν με τη νίκη επί του αντιπάλου με το σκορ 2:0, με τις παραγωγικές ενέργειες σημειώθηκαν ο Sturridge και ο Allie.

Πρόβλεψη Η εθνική Αγγλίας αυτή τη σεζόν δεν προκαλεί αίσθηση, αλλά και δε κάνει λάθη προς το παρόν. Οι Σλοβένοι ακόμη και εντός έδρας παίζουν όχι εντελώς με πρώτο αριθμό, μερικές φορές δίνοντας την πρωτοβουλία στον αντίπαλο. Στο ματς με την Αγγλία σίγουρα το έδαφος θα είναι των “λιονταριών”, ενώ οι Βαλκάνιοι θα παίξουν σε αντεπιθέσεις. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: under 2,5 (απόδοση 1,63).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *