The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στις 18/05/2016, 19:30

Панатинаикос-АЕК-18.05

Την Τετάρτη, 18 Μαΐου στις 19:30 στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” της Αθήνας ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ στον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε σύμφωνα με τα αποτελέσματα του κύριο μέρος του πρωταθλήματος Ελλάδας στην δεύτερη θέση με 55 πόντους με διαφορά τερμάτων 52-26. Οι γηπεδούχοι παραμένουν γίγαντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά η διαφορά τους από τον αιώνιο αντίπαλό τους την Ολυμπιακό μετατράπηκε στην άβυσσο, στη φετινή σεζόν ο Όλι έχει προβάδισμα 30 πόντους. Εντός έδρας ο Πάο στα 16 παιχνίδια της σεζόν κατάφερε να σκοράρει 34 πόντους, με διαφορά τερμάτων 35:12. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει 6 παιχνίδια στη σεζόν στη σειρά από τις 13 Μαρτίου, εντός έδρας της επίσης δεν γνωρίζει την πικρία των ήττων 6 αγώνες, σημειώνοντας σ’ αυτά 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Η ΑΕΚ έπαιξε μόνο έναν αγώνα στο δεύτερο μισό της σεζόν και έχασε εκτός έδρας  από την ΠΑΟΚ 1:2. Εκτός έδρας η ΑΕΚ, όπως και οι περισσότεροι σύλλογοι, φαίνεται πολύ ασθενέστερη από ό, τι είναι εντός έδρας, στις 16 συναντήσεις σημείωσε 18 πόντους, με την αρνητική διαφορά τερμάτων και γκολ που έχει δεχτεί 13-17. Εκτός έδρας η ΑΕΚ δε μπορεί να κερδίσει 8 παιχνίδια στη σειρά από τις 4 Φεβρουαρίου, σημειώνοντας σε αυτό το χρονικό διάστημα μόλις 4 πόντους.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είναι σύλλογοι με όνομα, τη φετινή σεζόν έχουν παίξει μεταξύ τους δύο φορές, ένα παιχνίδι έληξε με ισοπαλία 0:0, και τη άλλη κέρδισε η ΑΕΚ εντός έδρας 1:0. Επίσης, σημειώνω ότι τα τελευταία 7 παιχνίδια των ομάδων έληξαν με under 2,5. Πιστεύω ότι ο επερχόμενος αγώνα δεν θα είναι αποτελεσματικός, under 2.5 είναι η πρόβλεψή μου (με απόδοση 1,5).  


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *