The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Ολλανδίας – Λευκορωσία στις 7/10/2016, 9:45 μ.μ.

netherlands-belarus-07-10

Δεν πιστεύουν καθόλου οι εταιρείες στοιχημάτων στην εθνική ομάδα της Λευκορωσίας, ενώ η ομάδα του Αλεξάνδρου Khatskevich δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται, οι Γάλλοι κάποτε είχαν υποτιμήσει τη δυνατότητα του αντιπάλου αυτού και τώρα έχουν έλλειψη πόντων. Επιπλέον, η εθνική Ολλανδίας έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά οι παίκτες του Danny Blind δεν μπορούν να τις δείξουν ακόμη. Αναμένεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο οι Ολλανδοί είναι το απόλυτο φαβορί.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η εθνική Ολλανδίας υπό την καθοδήγηση του Danny Blind απέτυχε να προκριθεί στο  Euro 2016, και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτό δε θα συμβεί στην τρέχουσα προκριματική καμπάνια. Ο “πορτοκαλί” προς το παρόν δε δείχνουν σταθερότητα, στους φιλικούς αγώνες νίκησαν εκτός έδρας τους καθόλου αδύναμους Αυστριακούς και Πολωνούς, αλλά ταυτόχρονα εντός της έδρας τους έχασαν από τους Έλληνες, οι οποίοι επίσης απέτυχαν στην ευρωπαϊκή πρόκριση. Σε γενικές γραμμές, όσο οι Ολλανδοί δε θα αποκτήσουν σταθερότητα, δεν συνιστάται να στοιχηματίσετε σε μια τέτοια ομάδα.

Καμία φορά κερδίζουν

Οι Λευκορώσοι τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά ευχαριστούν το κοινό. Στο προηγούμενο προκριματικό γύρο οι Ανατολικοί Σλάβοι κατάφεραν εκτός έδρας να νικήσουν ακόμη και τους αρκετά ισχυρούς Σλοβάκους, και σε αυτό το γύρο, ακόμα και εντός έδρας, αλλά να μην χάσουν  από τους Γάλλους, και σε φιλικούς αγώνες επίσης εκτός έδρας κατάφεραν να κερδίσουν τους Ιρλανδούς και τους Νορβηγούς.

Πρόβλεψη Είναι προφανές ότι ο Αλέξανδρος Hatckevich κατάφερε να βάλει στην ομάδα του ένα καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα φαίνεται σε εκτός έδρας αγώνες, στους οποίους οι Λευκορώσοι σπάνια χάνουν. Οι Ολλανδοί από μια συνήθεια θεωρούνται φαβορί σχεδόν οποιουδήποτε παιχνιδιού, αλλά η ομάδα από την Ανατολική Ευρώπη είναι αρκετά ικανή να καταπολεμήσει τους  “πορτοκαλί”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: νίκη της εθνικής Λευκορωσίας με χάντικαπ +2,5 (απόδοση 1,49).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *