The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Κολομβία – Ουρουγουάη στις 11/10/2016, 11:30 μ.μ.

colombia-uruguay-11-10

Στοίχημα: και οι δύο θα σκοράρουν

Υπάρχουν τουλάχιστον δύο λόγοι για να δώσουμε προσοχή στο «γκολ-γκολ» του αγώνα Κολομβία – Ουρουγουάη (είναι πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018).

Πρώτος λόγος είναι ότι τα Νοτιοαφρικάνικα προκριματικά είναι πολύ αποτελεσματικά (2,89 γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο), αλλά στον τελευταίο γύρο «γκολ-γκολ» πέτυχε μόνο σε 1 από 5 αγώνες (20%). Υπάρχει λόγος για να πιάσετε το «γκολ-γκολ» στον επόμενο γύρο, επειδή συνολικός δείκτης του «γκολ-γκολ» εξακολουθεί να πάει πιο κοντά στη μαθηματική προσδοκία, η οποία είναι σημαντικά υψηλότερη από το 20%.

Δεύτερον, περισσότερο λογικός: οι ομάδες είναι κατάλληλες για να παίξουν παραγωγικό αγώνα με γκολ και στα δύο άκρα. Γι’ αυτό περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

Θα ξεκινήσω με το γκολ των γηπεδούχων.

Η Κολομβία σκόραρε σε 15 από τα τελευταία 16 εντός έδρας ματς στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όταν φιλοξενούσε την Ουρουγουάη τη προηγούμενη φορά, σκόραρε 4 γκολ, πρώτο εκ των οποίων μπήκε ήδη στο 2ο λεπτό. Το 2016 η εθνική Κολομβίας πραγματοποίησε 5 αγώνες στην πρόκριση, σκόραρε στο καθένα από αυτούς (10 γκολ συνολικά).

Είδα το παιχνίδι Κολομβία – Παραγουάη την Πέμπτη, δεν υπάρχουν ερωτήσεις στην επίθεση. Ναι, το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο τέλος, αλλά πριν από αυτό είχε πολλές επικίνδυνες στιγμές. Σημερινή κατάσταση δεν προκαλεί φόβους.

Αξιόπιστη άμυνα της Ουρουγουάης; Μάλλον το στερεότυπο, παρά η αλήθεια. Οι Ουρουγουανοί μόνο σε 2 από τα τελευταία 15 εκτός έδρας παιχνίδια της πρόκρισης του Παγκοσμίου Κυπέλλου κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Και ήταν οι αγώνες ενάντια αουτσάιντερ (Βολιβία και Βενεζουέλα), οι οποίες τελείωναν το παιχνίδι με δέκα άνδρες. Πρόσφατο Κύπελλο Αμερικής 2016 έχει ήδη δείξει την άμυνα της Ουρουγουάης σε όλη τη δόξα της – έχασαν από όλους, εκτός της Τζαμάικας. Η ασθένεια του προπονητή Tabares, προβλήματα στελέχωσης (οι αμυντικοί Jimenez, Victorino και Pereira δεν θα παίξουν) – όλα αυτά παίζουν ρόλο.

Τώρα για το γκολ των φιλοξενούμενων.

Κοιτάξτε το παιχνίδι της Κολομβίας κόντρα στη Παραγουάη. Τουλάχιστον σύνοψη. Το γεγονός ότι οι Κολομβιανοί δεν έχασαν είναι ένα θαύμα. Οι Παραγουανοί έχουν χάσει τόσες στιγμές, που τα δάχτυλα του ενός χεριού δεν είναι αρκετά για να μετρήσετε. Η άμυνα δεν έπαιξε καλά. Βεβαίως, στην πίσω γραμμή των Κολομβιανών δεν έφτανε η κλάση. Από το κουαρτέτο των αμυντικών μόνο ο Arias έχει παίξει στην Ευρώπη. Ο Diaz είναι ήδη 33, αλλά πέρασε ολόκληρη την καριέρα του στην πατρίδα του, και για την εθνική του ομάδα έπαιξε μόνο 9 αγώνες… Δεν είναι η ισχυρότερη άμυνα, ειλικρινά.

Εντός έδρας της στην τρέχουσα πρόκριση η Κολομβία έχανε από την Αργεντινή και το Εκουαδόρ, δεν έχανε από το Περού και τη Βενεζουέλα. Ο αλγόριθμος είναι απλός: από τους ισχυρούς χάνουν, από τους αδύναμους όχι.

Η Ουρουγουάη είναι πιο ισχυρή. Στην επίθεση είναι ο Cavani και Suarez. Μόνο οι Αργεντινοί στην τρέχουσα πρόκριση συγκράτησαν την επίθεση της Ουρουγουάης. Οι υπόλοιπες 8 ομάδες έχασαν συνολικά 19 γκολ. Μόνο ο Cavani έχει σημειώσει 7 γκολ. Στο τελευταίο ματς οι Ουρουγουανοί έσκισαν τη Βενεζουέλα 3:0 – ο αντίπαλος δεν είναι ο πιο δύσκολος, αλλά το τριάρι μπήκε, και αυτό είναι καλό σημάδι.

Με απλά λόγια, η Κολομβία θα σκοράρει με δικαίωμα της γηπεδούχος ομάδας (και η Ουρουγουάη σπάνια παίζει στο μηδέν εκτός έδρας), ο Cavani και ο Suarez σίγουρα θα χρησιμοποιήσουν το πλεονέκτημα της ευάλωτης άμυνας του αντιπάλου και θα σκοράρουν. Κατά συνέπεια, η πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,90.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *