The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Ιταλία – Σουηδία στις 17/6/2016 στις 16:00

Italy-Sweden-17.06

Στο δεύτερο γύρο του Euro 2016 στον όμιλο Ε η εθνική Ιταλίας θα συναντηθεί με τους Σουηδούς. Και οι δύο μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν παίξει από ένα παιχνίδι στο τουρνουά και πήραν τους πρώτους βαθμούς. Οι “μακαρονάδες” στο τέλειο στυλ νίκησαν το Βέλγιο με σκορ 2:0, ενώ το «τρεις κορώνες» έσωσαν ένα πόντο στην αναμέτρηση με τους Ιρλανδούς, οι «πράσινοι» έβαλαν γκολ στον εαυτό τους.

Πριν από τον αγώνα ενάντια στην εθνική Βελγίου η ομάδα του Conte ήταν αουτσάιντερ του ματς, αλλά έδειξε σ’ όλη την Ευρώπη ότι την υποτιμούν τζάμπα. Οι Ιταλοί ίσως δεν έχουν στη σύνθεσή τους αστέρια όπως ο Ρονάλντο και Bale, αλλά είναι μια ισορροπημένη ομάδα, η οποία έχει από δύο παίκτες για κάθε θέση. Πριν από το τουρνουά υπήρχαν ανησυχίες για την ικανότητα των μακαρονάδων να σκοράρουν, αλλά όπως βλέπουμε, όλα είναι εντάξει, ο Giaccherini και Pelle έχουν ήδη στο λογαριασμό τους από ένα γκολ.

Σουηδία και ο Ζλάταν

Στην ομάδα των “τριών κορωνών” τα πάντα στηρίζεται στους ώμους του γίγαντος Ιμπραΐμοβιτς. Για άλλη μια φορά ο επιθετικός αυτός έβγαλε την ομάδα του από την αδιέξοδο, πραγματοποιώντας μια αποδοτική λειτουργία. Ο ίδιος ο Ζλάταν δε σκόραρε, αλλά μετά από την οξεία πάσα του στο χώρο του τερματοφύλακα, ο Ιρλανδός Κλαρκ έβαλε αυτογκόλ. Ο αγώνας με την εθνική Ιρλανδίας έληξε με ισοπαλία 1:1, και τώρα για να μπουν στα πλέι-οφ για τους Σουηδούς είναι επιθυμητό να μην χάσουν στους επόμενους δύο αγώνες.

Πρόβλεψη

Η Ιταλία είναι ικανή να επιτίθεται και να σκοράρει ωραία, ενώ η Σουηδία έχει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος μπορεί μόνος του να “ζωγραφίσει” γκολ. Στο επικείμενο παιχνίδι οι στοιχηματικές εταιρείες περιμένουμε ένα άλλο “βάθος”, αλλά υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις ότι η αναμέτρηση μεταξύ των Ιταλών και των Σουηδών θα είναι αποτελεσματική. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 1.5 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *