The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Ισλανδία – Τουρκία στις 9/10/2016, 9:45 μ.μ.

iceland-turkey-09-10

Προκριματικά για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018

Ένας από τους βασικούς αγώνες του τρίτου γύρου του προκριματικού τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 θα είναι ο αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ισλανδίας και της Τουρκίας. Δύο συμμετέχοντες στην τελική φάση του Euro-2016 θα παίξουν μεταξύ τους. Εθνική Ισλανδίας είναι επάξια το φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, και ο παράγοντας της έδρας θα είναι στην πλευρά των βόρειων, και η σημερινή φόρμα των «Βίκινγκς» είναι καλύτερη.

Άρπαξαν τη νίκη

Στην Ουκρανία η εθνική Ισλανδίας έπαιζε με κενές κερκίδες και ήταν σε θέση να πάρει από την Ανατολική Ευρώπη ένα βαθμό. Στο δεύτερο προκριματικό γύρο οι “Βίκινγκς” φιλοξενούσαν εντός έδρας την εθνική Φινλανδίας, και δύο φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα έχαναν. Πρώτον, 0:1, έπειτα 1:2. Στο τέλος του δεύτερου ημιχρόνου ο Finnbogason και ο Sigurdsson έφεραν στην ομάδα τους την απαραίτητη νίκη. Μετά από ένα τέτοιο κατόρθωμα στο ενεργητικό της ισλανδικής ομάδας βρέθηκαν τέσσερις βαθμοί και η δεύτερη θέση στην κατάταξη του προκριματικού ομίλου Ι.

Δύο ισοπαλίες

Οι Τούρκοι στο τρέχον προκριματικό τουρνουά δύο φορές έπαιξαν ισοπαλία. Πρώτον, οι εκπρόσωποι της Μικράς Ασίας στην Κροατία κατάφεραν να μη χάσουν από τους «καρό», η συνάντηση εκείνη έληξε με το σκορ 1:1, Τώρα πραγματοποίησαν την επιστροφή στο Ικόνιο στο ματς με την εθνική Ουκρανίας. Η εθνική Τουρκίας έχανε από τους «Κοζάκους» με σκορ 0:2, αλλά πήρε το βαθμό. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι στο ενεργητικό των Τούρκων είναι δύο βαθμούς και η τρίτη θέση στην κατάταξη του προκριματικού ομίλου Ι.

Πρόβλεψη Η εθνική Ισλανδίας έκανε την επιστροφή στον αγώνα κατά των Φινλανδών, ενώ οι Τούρκοι “επέστρεψαν” στον αγώνα κατά των Ουκρανών. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι δύο ομάδες με βούληση, που μπορούν να εκπλήξουν, αλλά στην πλευρά των νησιωτών θα είναι ο παράγοντας της έδρας και οι οπαδοί τους, και αυτό είναι πάρα πολύ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: νίκη της εθνικής Ισλανδίας με χάντικαπ 0 (απόδοση 1,66).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *