The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για το φιλικό αγώνα Ιταλία – Σκωτία στις 29/5/2016, 21:45

Италия-Шотландия-29.05

Την Κυριακή, 29 Μαΐου στα πεδία ποδοσφαίρου της Ευρώπης θα πραγματοποιηθούν μερικά φιλικά παιχνίδια, ένα εκ των οποίων θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των Ιταλών και των Σκωτσέζων. Η ομάδα του Κόντε στους φιλικούς αγώνες δεν δείχνει τα καλύτερα αποτελέσματα, ενώ οι Βρετανοί στα δύο τελευταία φιλικά μόνο κέρδιζαν.

Ουδέτερη στάση στους φιλικούς αγώνες

Μετά το τέλος των προκριματικών για το Euro 2016 η εθνική της Ιταλίας έπαιξε τέσσερις φιλικούς αγώνες, στους οποίους δεν κέρδισε ούτε μία φορά. Οι “Azzurrini” έχασαν από τους Βέλγους 1:3 και τους Γερμανούς 1:4, καθώς και έπαιξε ισοπαλία με τους Ρουμάνους 2:2 και Ισπανούς 1:1. Οι αντίπαλοι της ομάδας του Κόντε ήταν, φυσικά, υψηλού επιπέδου, αλλά τέτοια αποτελέσματα δεν πάνε και πολύ σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Δύο νίκες

Σε αντίθεση με τους Ιταλούς η εθνική της Σκωτίας δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του Euro-2016, τερματίζοντας στον προκριματικό όμιλο D μόνο στην τέταρτη θέση. Την ίδια στιγμή μετά το προκριματικό γύρο οι Βρετανοί έπαιξαν δύο φιλικούς αγώνες με τους Τσέχους και τους Δανούς και κέρδισαν και στους δύο με σκορ 1:0. Η ομάδα του Γκόρντον Στράχαν είναι μια ισχυρή ευρωπαϊκή ομάδα, ικανή να αγωνιστεί ενάντια σε κάθε αντίπαλο. Η επικείμενη συνάντηση θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος, έτσι ώστε τα οφέλη της εντός έδρας αναμέτρησης δεν θα έχει κανένας από τους αντιπάλους.

Πρόβλεψη

Ο Αντόνιο Κόντε δεν έχει αποφασίσει ακόμη οριστικά με τη βάση για το επικείμενο Euro-2016, οπότε κάνει πειράματα. Ως συνέπεια έχει όχι καλά αποτελέσματα σε φιλικούς αγώνες. Με τη σειρά τους οι Σκωτσέζοι έχουν σαφώς εκφρασμένη βάση της σύνθεσης, με την οποία ο Στράχαν παίζει στη συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της εθνικής της Σκωτίας με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,44 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *