The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για το φιλικό αγώνα Ισπανία – Βοσνία και Ερζεγοβίνη στις 29/5/2016, 19:00

Испания-Босния-29.05

Στην ελβετική Σεν Γκάλεν την επόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των εθνικών της Ισπανίας και της Βοσνίας. Οι Ισπανοί προκρίθηκαν με σιγουριά στον τελικό του Euro 2016, ενώ η ομάδα της Βαλτικής σταμάτησε στο στάδιο των πλέι-οφ, όπου έχασε στο σύνολο των δύο αγώνων στην εθνική της Ιρλανδίας.

Ο Vicente del Bosque παραμένει σκεπτικός σχετικά με τη βασική σύνθεση για το επικείμενο Euro-2016, δοκιμάζει διαφορετικούς ζεύγους και συνδυασμούς των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το ιδανικό είναι ακόμη πολύ μακριά. Η ισπανική ομάδα είναι ένα από τα φαβορί του επερχόμενου διαγωνισμού, αλλά η τρέχουσα σύνθεση της εθνικής είναι αισθητά κατώτερη από την ομάδα, η οποία πρόσφατα κέρδιζε τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και του κόσμου. Στα δύο τελευταία φιλικά η “κόκκινη μανία” δεν κατάφερε να κερδίσει τους αντιπάλους της, παίζοντας με τους Ιταλούς και τους Ρουμάνους ισοπαλία.

Δεν προκρίθηκαν στο Euro

Το γεγονός ότι η εθνική της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης απέτυχε να προκριθεί στο Euro του 2016 έχει γίνει θέμα, γιατί σε αυτή την βαλκανική ομάδα συγκεντρώθηκαν πολύ δυνατοί παίκτες, οι οποίοι παίζουν σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τους εξέχοντες ρόλους Τώρα την ομάδα του Μεχμέτ Μπαζνταρέβιτς περιμένει η προετοιμασία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2016. Οι Βόσνιοι κατά το τρέχον έτος έχουν ήδη παίξει δύο φιλικούς αγώνες κόντρα στο Λουξεμβούργο και την Ελβετία, κέρδισαν και στους δύο, εκτός έδρας δεν έχουν δεχτεί ούτε ένα γκολ.

Πρόβλεψη

Οι Ισπανοί τώρα δεν εντυπωσιάζουν, ενώ οι Βόσνιοι με όλες τις δυνάμεις προσπαθούν να αποδείξουν ότι η αποτυχία τους στην πρόκριση για το Euro-2016 είναι μια συγκλονιστική παρεξήγηση, και θα διορθώσουν το λάθος τους με την πρόκριση στο Παγκόσμιο διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία το 2018. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της εθνικής της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης με χάντικαπ +1,75 με απόδοση 1,57 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *