The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λυών – Καέν στις 19/8/2016 στις 9:45 μ.μ.

Lyon-Caen-19.08

Την Παρασκευή, 19 Αυγούστου στις 9:45 μ.μ. στη Λυών η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο “Lumiere” στον αγώνα του 2ου γύρο του πρωταθλήματος της Γαλλίας θα φιλοξενεί τη Καέν.

Η Λυών είναι ασημένια πρωταθλήτρια της Γαλλίας του 2015/16, φέτος έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο συναντήσεις, χωρίς καμία πιθανότητα έχασε το Σουπερ Καπ της χώρας από τη ΠΣΖ 1:4, και στον πρώτο γύρο νίκησε εκτός έδρας τη Νάνσι 3:0 με χατ-τρικ του Aleksand Lakazetta. Η Λυών έχει δείξει ότι αυτή τη σεζόν πρόκειται τουλάχιστον να επαναλάβει το επίτευγμα της τελευταίας χρονιάς στο πρωτάθλημα. Η ενδεκάδα του Bruno Zhenezo είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, φέτος δεν έχει χάσει ούτε μία φορά εντός έδρας, το αήττητο σερί της Λυών στο δικό της γήπεδο είναι 11 αγώνες.

Η Καέν έπαιξε δυνατά την περασμένη σεζόν, τερματίζοντας στην τελική 7η θέση στο πρωτάθλημα με 54 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 39-52. Στην εκτός εποχής η Καέν πραγματοποίησε 4 συναντήσεις, όπου σημείωσε μόνο 1 νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Αλλά στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν η Καέν εντός έδρας της νίκησε τη Λοριάν 3:2 χάρη στο διπλό του νεοφερμένου της ομάδας Ivan Santini από το Στάνταρντ.

Πρόβλεψη

Η Λυών κέρδισε με αυτοπεποίθηση τους δύο αγώνες στη Καέν την περασμένη σεζόν 4:0 και 4:1. Δεδομένου του παιχνιδιού του Lakazetta και της Λυών γενικώς στο πρώτο ματς, συν το γεγονός ότι η ομάδα παίζει εντός έδρας, πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν στον επερχόμενο αγώνα. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της Λυών 1 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *