The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Φενερμπαχτσέ – Γκρασχόπερς

Fenerbahce-Grasshoppers-18.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 1

18/8/2016, 9:00 μ.μ.

Στάδιο Σουκρού Σαράτζογλου

 

Στο πλαίσιο των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ η τουρκική ομάδα Φενερμπαχτσέ, η οποία αποκλείστηκε από το Champions League, θα συναντηθεί με την ελβετική ομάδα Γκρασχόπερς. Οι bookies δεν αμφιβάλλουν στη νίκη της πιο δυνατής αυτή τη στιγμή ομάδας από την Τουρκία, αλλά αξίζει να θυμηθούμε ότι το ελβετικό πρωτάθλημα δεν είναι το πιο αδύναμο στην Ευρώπη.

Η Τουρκική Σούπερ Λιγκ της σεζόν 2016-17 δεν έχει αρχίσει ακόμη, έτσι ώστε οι ομάδες από τη χώρα αυτή έχουν προφανή προβλήματα με την αγωνιστική πρακτική, τα οποία ενδέχεται να επηρεάσουν δυσμενώς τα αποτελέσματα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Η Φενέρμπαχτσε δεν αποτελεί εξαίρεση, τα “καναρίνια” στον τρίτο προκριματικό γύρο συναντήθηκαν με τη γαλλική Μονακό. Εάν ο πρώτος αγώνας, που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, έληξε με νίκη της Φενέρ, το δεύτερο παιχνίδι έφερε πολύ κακό αποτέλεσμα για τους Τούρκους, την ήττα 1:3 και αποκλεισμός από το τουρνουά.

Με τη σειρά της η Γκρασχόπερς Ζυρίχης έχει μια εξαιρετική αγωνιστική πρακτική στο ελβετικό πρωτάθλημα, όπου η ομάδα έπαιξε τέσσερα παιχνίδια. Εκτός από αυτό οι “ακρίδες” έχουν ξεπεράσει δύο γύρους του Γιουρόπα Λιγκ, όπου διαδοχικά έχουν αποκλείσει από το τουρνουά την Ισλανδική Ρέικιαβικ και τον Απόλλωνα Κύπρου από τη Λεμεσό. Τα σενάρια εκείνων των αγώνων μοιάζανε πάρα πολύ: ισοπαλίες 3:3 στις έδρες των Ισλανδών και Κύπριων, καθώς και νίκες 2:1 στην έδρα των Ελβετών.

Πρόβλεψη

Η Φενέρμπαχτσε σίγουρα είναι μια ισχυρή ομάδα με καλή επιλογή των παικτών, αλλά η Γκρασχόπερς δεν είναι η τελευταία ομάδα στην Ευρώπη. Επιπλέον, οι “ακρίδες” έχουν ένα σαφές πλεονέκτημα έναντι των «καναρινιών» με τη μορφή της σταθερής αγωνιστικής πρακτικής, και ο πρώτος αγώνας της αντιπαράθεσης δεν ευνοεί το «ύψος» στο αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Γκρασχόπερς με χάντικαπ + 2 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *