The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Στεάουα – Μάντσεστερ Σίτι στις 16/8/2016 στις 9:45 μ.μ.

Steaua-ManchesterCity-16.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 1

Παλαιό Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου

Ένας από τους πέντε αγώνες της Τρίτης στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση της ρουμανικής Στεάουα και της αγγλικής ομάδας Μάντσεστερ Σίτι. Οι Ρουμάνοι αξίζουν μόνο λύπηση από την άποψη της κλήρωσης, επειδή είχαν το μερίδιο να παίξουν ενάντια μιας από τις ισχυρότερες ομάδες όχι μόνο στην Αγγλία, αλλά και στην Ευρώπη. Ο μόνος τρόπος να περάσουν στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ είναι να παίξουν καλά τον εντός έδρας αγώνα στο Βουκουρέστι, και αυτό είναι που θα προσπαθήσουν να κάνουν στο επερχόμενο αγώνα.

Η Στεάουα ξεκίνησε θαυμάσια στο ρουμανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Regekampfa έπαιξε τρεις γύρους, όπου έχει καταφέρει να πάρει εννέα πόντους, νικώντας τη FC Viitorul, Botosani και Concordia. Στον τρίτο προκριματικό γύρο η ρουμανική ομάδα ήταν ισχυρότερη της ομάδα από την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σπάρτη. Ο αγώνας στην Πράγα έληξε με ισοπαλία 1:1, ενώ το παιχνίδι στο Βουκουρέστι έφερε νίκη στη Στεάουα 2:0.

Με τη σειρά της η Μάντσεστερ Σίτι είναι μακριά από καλύτερη της κατάσταση. Το περασμένο Σάββατο οι “πολίτες” έπαιξαν τον αγώνα του πρώτου γύρου στην Premier League Αγγλίας και με μεγάλα προβλήματα κατάφεραν να νικήσουν τη Σάντερλαντ με σκορ 2:1. Η ομάδα του Guardiola σίγουρα θα προσθέσει στο εγγύς μέλλον σε όλες τις συνιστώσες της τέχνης του ποδοσφαίρου, αλλά για το επερχόμενο παιχνίδι εναντίον της Στεάουα οι Βρετανοί είναι απίθανο να είναι πλήρως προετοιμασμένοι.

Πρόβλεψη

Η Στεάουα Βουκουρεστίου είναι μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία, τουλάχιστον εντός έδρας της μπορεί να δώσει τη μάχη ακόμα και στον γίγαντα όπως η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» έχουν την ισχυρότερη σύνθεση, αλλά η συνολική προετοιμασία της ομάδας αυτή τη στιγμή δεν είναι η καλύτερη, που απέδειξε ο αγώνας κατά της Σάντερλαντ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Στεάουα με χάντικαπ + 1,5 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *