The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Έβερτον – Τότεναμ στις 13/8/2016 στις 17:00

Everton-Tottenham-13.08

Λιγκ 1 Γαλλίας, 1ος γύρος.

Στατιστικές προηγούμενων συναντήσεων

Αποδόσεις της εταιρεία Paris Match: νίκη της Έβερτον – 3.00, ισοπαλία – 3.30, νίκη της Τότεναμ – 2.40.

Έβερτον

Η Έβερτον είχε ειλικρινά κακή περασμένη σεζόν και την ολοκλήρωσε μόνο στη 12η θέση στην Premier League Αγγλίας. Η απόδοση του στοιχήματος για τη νίκη των “ζαχαρωτών” στον εναρκτήριο γύρο του νέου πρωταθλήματος είναι 3,00.

Η θέση στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα δεν ικανοποίησε ούτε τους οπαδούς της ομάδας, ούτε τη διοίκησή της. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να απολυθεί ο προπονητής Roberto Martinez. Αντί αυτού διορίστηκε ο Ronald Koeman, ο οποίος συνεργαζόταν με τη Σαουθάμπτον. Ο νέος προπονητής δεν έχει προβεί σε ενισχύσεις σύνθεσης υψηλού προφίλ. Η ομάδα ενισχύθηκε με τους παίκτες μεσαίου επιπέδου. Πριν από λίγες ημέρες η Έβερτον έχει πουλήσει έναν από τους κορυφαίους εκτελεστές της τον Τζον Στόουνς.

Τότεναμ

Η Τότεναμ στην προηγούμενη σεζόν είχε καλές πιθανότητες για να πάρει τον τίτλο. Επιπλέον τα σπιρούνια θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση στον πίνακα πιο πάνω από τον αιώνιο αντίπαλό της την Άρσεναλ. Αλλά το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα έχει χαλάσει και έπρεπε να ικανοποιηθεί μόνο με χάλκινο μετάλλιο της Premier League Αγγλίας. Η απόδοση στη νίκη των Λονδρέζων είναι 2,40.

Τα “Σπερς” δεν έκαναν πολλές εξαγορές αυτό το καλοκαίρι, μόνο αξιόλογη αύξηση στη γραμμή της επίθεσης. Ο σύλλογος αγόρασε τον πρώτο σκόρερ του τελευταίου πρωταθλήματος της Ολλανδίας, ο οποίος έπαιζε στην ΑΖ Άλκμααρ, τον Vincent Janssen. Είναι πιθανό ο Ολλανδός να κάνει το ντεμπούτο του για την Τότεναμ στην κύρια σύνθεση.

Πρόβλεψη: Έβερτον – Τότεναμ

Η Έβερτον τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεται τρομερά στα παιχνίδι εναντίον της Τότεναμ. Πιστεύουμε ότι και αυτό το ματς δε θα αποτελεί εξαίρεση και τα «Σπερς» θα είναι σε θέση να πάρουν τρεις βαθμούς από το Λίβερπουλ.

Δημοφιλές στοίχημα: νίκη της Τότεναμ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *