The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ στις 13/8/2016 στις 19:30

MC-Sunderland-13.08

Λιγκ 1 Γαλλίας, 1ος γύρος.

Στατιστικές προηγούμενων συναντήσεων

Αποδόσεις της εταιρεία Paris Match: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι – 1.20, ισοπαλία – 6.50, νίκη της Σάντερλαντ – 15.0.

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι απέτυχε την περασμένη σεζόν. Sir Alex πήρε μόνο την τέταρτη θέση στην Premier League και την ίδια στιγμή θα μπορούσε να μην μπει καθόλου στην πρώτη τετράδα και να μείνει χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ. Η απόδοση του στοιχήματος για τη νίκη των “πολιτών” επί της Σάντερλαντ είναι 1,20.

Το νέο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι ξεκινά με νέο προπονητή, έναν από τους καλύτερους τεχνικούς στον κόσμο τον Josep Guardiola. Για τον εαυτό του ο Ισπανός έκανε ήδη μια σειρά εξαγορών, συμπεριλαμβανομένων των παικτών όπως Ilkay Gundogan, Nolito Duran, Τζον Στόουνς. Ο Guardiola ελπίζει ότι στην εποχή του ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ οι μεταγραφές αυτές θα τον βοηθήσουν να κερδίσει τα χρυσά μετάλλια.

Σάντερλαντ

Η Σάντερλαντ ως εκ θαύματος δεν αποκλείστηκε από το Πρωτάθλημα σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τέλους της περασμένης σεζόν. Η απόδοση στοιχήματος ότι οι «Μαύρες Γάτες» θα είναι σε θέση να σκοράρουν γκολ εκτός έδρας είναι 2,10.

Οι φιλοξενούμενοι επίσης άλλαξαν τον προπονητή. Τώρα η διοίκηση της Σάντερλαντ έχει ανατεθεί στον David Moyes. Φυσικά, ο Σκωτσέζος θα ήθελε να κάνει το ντεμπούτο του με τη νίκη με τη νέα του ενδεκάδα, αλλά να το καταφέρει στο “Etihad” στον έναν αγώνα κατά της Μάντσεστερ Σίτι θα είναι σχεδόν αδύνατο.

Πρόβλεψη: Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ

Από τον πρώτο αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με επικεφαλή τον Josep Guardiola περιμένουν πολλά. Τουλάχιστον στον πρώτο γύρο ο Sir Alex απλά πρέπει να νικήσει τη Σάντερλαντ με αυτοπεποίθηση και από την αρχή να δείξει τις απαιτήσεις του για τον τίτλο.

Δημοφιλές στοίχημα: χάντικαπ 1(-2).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *