The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπαστιά – Παρί Σεν Ζερμέν στις 12/8/2016 στις 21:00

Bastia-PSG-12.08

Μπαστιά – Παρί Σεν Ζερμέν. Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2016, Furiani, «Stade Armand Cesari», 21:00 (UTC/GMT +2), η γαλλική Ligue 1, 1ος γύρος.

Αποδόσεις της εταιρεία Paris Match: νίκη της Μπαστιάς – 10.00, ισοπαλία – 4,70, νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν – 1.38

Μπαστιά

Η άφιξη στο σύλλογο του François Ciccolini επέτρεψε στους νησιώτες να κρατήσουν τη θέση στην ελίτ του γαλλικού ποδοσφαίρου μέχρι τον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος. Το πήδημα με το νέο τεχνικό δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητο, αλλά ο ειδικός αποφάσισε να μείνει στην Μπαστιά.

Οι Κορσικανοί δεν είχαν τεράστιες απώλειες, αλλά η ομάδα είπε αντίο σε δύο βασικούς παίκτες της περασμένης σεζόν – τερματοφύλακα Hansen και μέσο Ayité. Ο Sent Maksemen, Nangi και Bifuma έχουν ενισχύσει την ομάδα, αλλά η εμφάνισή τους μειώνει αυτόματα την ομαδική συνεργασία εντός ενδεκάδας, που είναι το κύριο όπλο των γηπεδούχων.

ΠΣΖ

Οι Παριζιάνοι, αντιθέτως, άλλαξαν το προπονητικό επιτελείο, παρά τα κάμποσα εθνικά ρεκόρ που κάνανε την άνοιξη. Τώρα ο προπονητής της ομάδας είναι ο Unai Emery, ο οποίος κάλεσε τον Krychowiak και πρόσφατα έπεισε τον Χεσέ να ενταχθεί στην ΠΣΖ, αφήνοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εν τω μεταξύ, για την πρωτευουσιάνικη ομάδα δεν παίζουν πλέον ο Lucas Digne, Gregory van der Wiel και Zlatan Ibrahimovic. Ωστόσο, μεταξύ των νεοφερμένων του συλλόγου δεν είναι μόνο ο Πολωνός Gzhegod και Ισπανός Ροντρίγκεζ, αλλά και ο Hatem Ben Arfa, Bahebek και Mounier. Η ήδη ισχυρή σύνθεση δυνάμωσε στη μέση του γηπέδου.

Πρόβλεψη: Μπαστιά – Παρί Σεν Ζερμέν

Πριν από μία εβδομάδα στο Super Cup της Γαλλίας η ΠΣΖ δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα με τη Λυών (4:1). Η σύνθεση δεν ήταν σαφώς η βέλτιστη. Μόνο για την αντικατάσταση βγήκε ο Verratti, που έχει αναρρώσει, ενώ ο Blaise Matuidi παρέμεινε στον πάγκο. Ενάντια σε μια τέτοια “μηχανή” η Μπαστιά για άλλη μια φορά δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα.

Δημοφιλές στοίχημα: νίκη της ΠΣΖ


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *