The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπεσίκτας – Γαλατασαράι στις 13/8/2016 στις 20:45

Besiktas-Galatasaray-13.08

Το Σάββατο, 13 Αυγούστου στις 20:45 στο αγώνα για το Super Cup της Τουρκίας θα συναντηθούν Μπεσίκτας και Γαλατασαράι.

Η Μπεσίκτας στην επίμονη πάλη έχει πάρει τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην προηγούμενη σεζόν από την Φενέρμπαχτσε, σε 34 γύρους σκοράροντας 79 πόντους, με διαφορά τερμάτων 75:35 και έτσι βρέθηκε μπροστά από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή κατά 5 μονάδες. Εκτός εποχής η Μπεσίκτας έπαιξε τρεις αγώνες, κέρδισε την Έιμπαρ, τον Ολυμπιακό και έπαιξε ισοπαλία με την Αλ Χιλάλ 1:1, και είναι έτοιμη να αγωνιστεί για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην Τουρκία.

Η Γαλατασαράι απέτυχε στο Πρωτάθλημα 2015/16, κατέχοντας σύμφωνα με τα αποτελέσματά του μόνο την 6η θέση με 51 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 69-49, αποχή από την πρωταθλήτρια ήταν 28 μονάδες. Παρά την αποτυχία στο Πρωτάθλημα η Γαλατασαράι δεν έμεινε χωρίς τρόπαια, κερδίζοντας το Κύπελλο της Τουρκίας, νικώντας τη Φενέρμπαχτσε 1:0. Το καλοκαίρι ο προπονητής της ομάδας έγινε ο Ολλανδός Jan Olde Rikerink, ο οποίος θα οδηγήσει τα «λιοντάρια» σε νέες νίκες αυτή τη σεζόν.

Η Μπεσίκτας κέρδισε και τα δύο παιχνίδια με τη Γαλατασαράι στο τελευταίο Πρωτάθλημα – 1:0 και 2:1, ωστόσο, πριν από αυτό η Σαράι δεν έχανε από τον αντίπαλο 10 συναντήσεις στη σειρά. Είναι δύσκολο να προβλεφθεί ο νικητής σε αυτό το παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι, όπως και οι περισσότεροι από τους τελικούς, το παιχνίδι δε θα είναι αποτελεσματικό, η κάθε ομάδα θέλει να ξεκινήσει τη σεζόν με τρόπαιο, και δε θα κινδυνεύει, παίζοντας ανοιχτό ποδόσφαιρο. Η πρόβλεψή μου είναι: under 3.

Πρόβλεψη: under 3 με απόδοση 1,67 στην εταιρεία ber365.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *