The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σάντος – Κρουζέιρο στις 31/7/2016 στις 22:00

Santos-Cruzeiro-31.07

Η ποδοσφαιριστική ομάδα Σάντος βρίσκεται στη 4η θέση της κατάταξης και έχει όλες τις πιθανότητες μετά από αυτή την περιοδεία να πλησιάσει τους ηγέτες του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στους τελευταίους 5 γύρους στο λογαριασμό της Σάντος είναι 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ταυτόχρονα σε όλα αυτά τα παιχνίδια η ομάδα πάντα σκόραρε. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η Σάντος έχει μία από τις καλύτερες γραμμές επίθεσης στο πρωτάθλημα. Η διαφορά τερμάτων είναι 30:16, τα περισσότερα γκολ σε αυτήν την περίοδο έχει σκοράρει μόνο ο ηγέτης Παλμέιρας (31:15).

Εντός έδρας της η Σάντος παίζει αρκετά δυνατά και στο ενεργητικό της στο πρωτάθλημα έχει 6 νίκες και 1 ήττα. Ταυτόχρονα αυτή τη στιγμή εντός έδρας η Σάντος έχει 5 νίκες στη σειρά: Μποταφόγκο (3:0), Σπορτ Ρεσίφε (2:0), Σάο Πάολο (3:0), Σαπεκοένσε (3:0), Πόντε Πρέτα (3:1 ). Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε,  εντός έδρας η Σάντος σχεδόν δε χάνει. Η διαφορά τερμάτων εντός έδρας είναι 16:3, δηλαδή, ανά παιχνίδι η ομάδα σκοράρει πάνω από 2 γκολ και χάνει 0,4.

Όσον αφορά την Κρουζέιρο, για να το θέσω ήπια, το παιχνίδι της αυτή τη σεζόν δεν πηγαίνει καλά. Μετά από 16 γύρους η ομάδα κατέχει μόνο τη 19η θέση στην κατάταξη. Στις τελευταίες 5 αγωνιστικές η Κρουζέιρο έχει σημειώσει 4 ήττες από τη: Σαπεκοένσε (3:2), Ατλέτικο Παραναένσε (0:3), Φλουμινένσε (2:0), Σπορτ Ρεσίφε (1:2), και μόνο 1 φορά έπαιξε ισοπαλία με τη Βικτώρια (2:2). Ως φιλοξενούμενη η ομάδα παίζει με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Αλλά στα δύο τελευταία εκτός έδρας ματς η Κρουζέιρο έχασε όχι από τους ισχυρότερους αντιπάλους, όπως η Σαπεκοένσε (3:2) και η Φλουμινένσε (2:0). Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι στην εξασθένηση.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της περασμένης σεζόν η Σάντος και η Κρουζέιρο βρίσκονταν στην 7η και 8η θέσεις στην κατάταξη, αντίστοιχα. Αλλά και τις δύο προσωπικές συναντήσεις η Σάντος κέρδισε με ελάχιστο σκορ, πρώτα εντός έδρας 1:0, και στη συνέχεια εκτός 0:1. Με την ευκαιρία, εκείνη τη στιγμή οι σύλλογοι ήταν σε περίπου ίδια κατάσταση.

Η πρόβλεψή μου: νίκη της Σάντος. Η ομάδα αυτή τη στιγμή παλεύει για να περάσει στο Κόπα Λιμπερταδόρες, επίσης η Σάντος εξακολουθεί να έχει μια πραγματική ευκαιρία να ανταγωνιστεί για την κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήτριας. Σε τέτοιες αγώνες η Σάντος πρέπει να παίρνει όσο περισσότερο βαθμούς μπορεί.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *