The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα ΗΠΑ – Κόστα Ρίκα στις 8/6/2016, 03:00 π.μ.

USA-CostaRica-8.06

Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του ομίλου Α του Κόπα Αμέρικα οι οικοδεσπότες του διαγωνισμού οι Αμερικανοί θα φιλοξενούν την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα. Στο γύρο νούμερο ένα η ομάδα του Κλίνσμαν έχασε από τους Κολομβιανούς με σκορ 0:2, και αν οι ΗΠΑ είναι πρόθυμοι να προκριθούν στα πλέι-οφ, πρέπει να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι.

Ποιοτική προετοιμασία

Οι Αμερικανοί ήταν προσεκτικοί σχετικά με τη διαδικασία προετοιμασίας για το Κύπελλο της Αμερικής. Πριν από το τουρνουά οι Πολιτείες έπαιξαν τρεις φιλικούς, όπου σημείωσαν τρεις νίκες. Τα θύματα της ομάδες της Βόρειας Αμερικής ήταν: Πορτορικανοί, Εκουαδοριανοί και Βολιβιανοί. Με την ομάδα της Κολομβίας ο αγώνας απέτυχε από την αρχή, το σκορ στο 8ο λεπτό από την έναρξη του αγώνα άνοιξε ο Ζαπάτα και στο 42ο λεπτό ο Ροντρίγκεζ ήταν ακριβής, σκοράροντας πέναλτι.

Ένας φιλικός και μια ισοπαλία

Η εθνική της Κόστα Ρίκα πριν από το τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποίησε μόνο ένα δοκιμαστικό αγώνα κόντρα στην ομάδα Βενεζουέλας, το οποίο η ενδεκάδα του Oscar Ramírez κέρδισε με σκορ 2:1. Στο Κόπα οι «Los ticos» έπαιξαν λευκή ισοπαλία με την Παραγουάη, και τώρα μοιράζονται με την ομάδα αυτή τη δεύτερη και την τρίτη θέσεις στον όμιλο Α. Μεταξύ των μελλοντικών αντιπάλων υπάρχει μακροχρόνια σχέση, αφού και οι δύο ομάδες παίζουν στη ζώνη CONCACAF. Και στα δύο τελευταία ματς κέρδισε η ομάδα της Κόστα Ρίκα. Για το λόγο αυτό, στο επερχόμενο παιχνίδι δεν είναι όλα τόσο σαφείς για το αποτέλεσμα, όπως το παρουσιάζουν οι εταιρείες στοιχημάτων.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα δεν είναι τόσο απλή. Είναι αρμονική και έμπειρη ομάδα, η οποία έχει στόχο να προκριθεί από τον όμιλο στο στάδιο των πλέι-οφ. Η ήττα από τους Αμερικανούς θα θέσει ουσιαστικά ένα τέλος σε αυτές τις προσδοκίες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής της Κόστα Ρίκα με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,50 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *