The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λίβερπουλ – Μίλαν στις 31/7/2016 στις 05:00 π.μ.

Liverpool-Milan-31.07

Τουρνουά: Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Εκτός από τον αγώνα Ίντερ – Μπάγερν την Κυριακή στο πλαίσιο του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών θα παιχτεί αγώνας μεταξύ της αγγλικής Λίβερπουλ και Μίλαν. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι με διαφορετικούς τρόπους έπαιξαν τους εναρκτήριους αγώνες τους σε αυτό το φιλικό τουρνουά. Αν η Μίλαν κατάφερε να πάρει τη νίκη στη σειρά των πέναλτι επί της Μπάγερν Μονάχου, η Λίβερπουλ έχασε με σκορ 0:1 από τον υποψήφιο αντίπαλο Τσέλσι του Λονδίνου.

Ήττα από τους «μπλε»

Πριν από το ταξίδι στις ΗΠΑ οι “κόκκινο” ενεργά έπαιζαν του φιλικούς αγώνες με τις ομάδες από τις χαμηλότερες αγγλικές κατηγορίες και την ίδια στιγμή δεν έχασαν από κανέναν. Νίκες ήταν πάνω στη Τρανμίρ Ρόβερς, Φλίτγουντ Τάουν, Γουίγκαν και Χάντερσφιλντ Τάουν. Στο πρώτο κιόλας παιχνίδι σε αμερικανικό έδαφος η Λίβερπουλ έχασε από την Τσέλσι, και τι κρίμα, δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η σύνθεση των «πελεκάνων» δεν ήταν καθόλου βασική, ο Κλοπ προφανώς κάνει πειράματα, κάτι, που φυσικά, είναι δικαιολογημένο, δεδομένης της κατάστασης των αγώνων του ΔΚΠ.

Ισοπαλία με την Μπάγερν

Με τη σειρά της η Μίλαν είχε επίσης παίξει έναν αγώνα στα γήπεδα ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον της Μπάγερν. Ο Montella, σε αντίθεση με τον Κλοπ, έβγαλε από την έναρξη τη σύνθεση προσεγμένη στην κύρια, έτσι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός, ότι οι «ερυθρόμαυροι» έδειξαν αρκετά ουσιώδες ποδόσφαιρο, και σύμφωνα με το αποτέλεσμα του αγώνα δεν έχασαν από τον σοβαρό αντίπαλο. Η συνάντηση με τους Γερμανούς έληξε με ισοπαλία 3:3, και στα πέναλτι αποδείχθηκαν ισχυρότεροι οι Ιταλοί.

Πρόβλεψη

Μεγάλο μέρος του επερχόμενου παιχνιδιού θα εξαρτηθεί από το ποια σύνθεση στον αγώνα θα θέσει ο Jurgen Klopp. Εάν η σύνθεση θα μοιάζει με εκείνη του ματς με την Τσέλσι, η Μίλαν έχει μια μεγάλη ευκαιρία και πάλι να πιαστεί στους πόντους με έναν ισχυρό αντίπαλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μίλαν δε θα χάσει με απόδοση 1,60 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *