The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λεχ – Γιαγκελόνια στις 29/7/2016 στις 21:30.

LechPoznan-Jagiellonia-29.07

Στον τρίτο γύρο του πολωνικού πρωταθλήματος Ekstraklasa η Λεχ Πόζναν θα παίξει με την ομάδα Γιαγκελόνια από την πόλη Μπιάλιστοκ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι ξεκίνησαν με διαφορετικό τρόπο τη σεζόν, εάν η Γιαγκελόνια κατάφερε σε δύο παιχνίδια να κερδίσει τέσσερις πόντους, η Λεχ έβγαλε μόνο ένα βαθμό.

Με το τρόπαιο, αλλά χωρίς νίκες στο πρωτάθλημα

Η Λεχ Πόζναν στη σεζόν 2016-17 έχει παίξει τρεις επίσημους αγώνες. Στο πλαίσιο του Super Cup Πολωνίας στη Βαρσοβία η ομάδα του Πόζναν με σκορ 4:1 έχει νικήσει την νυν πρωταθλήτρια τη Λέγκια. Στην Ekstraklasa η Λεχ έπαιξε δύο αγώνες, στον πρώτο γύρο η ομάδα του Jan Urban έπαιξε ισοπαλία 0:0 με Σλενσκ, ενώ εντός έδρας της στο δεύτερο γύρο έχασε από την Ζαγκλέμπιε Λούμπιν με σκορ 0:2. Ως αποτέλεσμα, μετά από δύο ημέρες παιχνιδιού στο ενεργητικό των “σιδηροδρομικών” είναι ένας βαθμός και 14η θέση στην κατάταξη του πολωνικού πρωταθλήματος.

Μια καλή αρχή

Η Γιαγκελόνια, σε αντίθεση με τη Λεχ, ξεκίνησε την Ekstraklasa με μια νίκη και μια ισοπαλία. Ισοπαλία συνέβη στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον της Λέγκια Βαρσοβίας, ενώ η νίκη υπήρχε εντός έδρας πάνω στη Rukh από Chorzów. Το ενεργητικό της Γιαγκελόνια έχει τέσσερις μανάδες και την τρίτη θέση στην κατάταξη του πολωνικού πρωταθλήματος. Η Γιαγκα απέχει μόνο από τη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν και Τερμαλίκα, οι οποίες  μετά από δύο γύρους έχουν τα αποτελέσματα 100%.

Πρόβλεψη

Η Λεχ είναι μια ομάδα, η οποία την προπερασμένη σεζόν έγινε πρωταθλήτρια της Πολωνίας, οπότε σίγουρα η ενδεκάδα του Ούρμπαν ονειρεύεται για μια ακόμη φορά να ανέβει στην κορυφή του πολωνικού ποδοσφαίρου. Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και να κερδίζει, τουλάχιστον εντός έδρας της. Στο επερχόμενο αγώνα οι «σιδηροδρομικοί» έχουν μια καλή ευκαιρία να βελτιώσουν τις στατιστικές τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η νίκη της Λεχ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,41 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *