The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας – Σπαρτάκ Μόσχας στις 28/7/2016 στις 18:00.

AEK-Spartak-28.07

Τουρνουά: Europa League

Πέμπτη, 28 Ιουλίου είναι γεμάτη από ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, επειδή αυτή την ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι πρώτοι αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Ένα από τα παιχνίδια της ημέρας αυτής θα είναι η συνάντηση μεταξύ της ΑΕΚ Λάρνακας και Σπαρτάκ Μόσχας.

Το πρωτάθλημα της Κύπρου δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά η ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει να συμμετέχει σε επίσημους αγώνες. Στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League οι Κύπριοι έπαιξαν με την ομάδα Φολγκόρε από το Σαν Μαρίνο. Το παιχνίδι, που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, έφερε νίκη στους γηπεδούχους 3:0, και στο δεύτερο παιχνίδι η ΑΕΚ ήταν επίσης ισχυρότερη, 3:1. Στο δεύτερο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου οι «στρατιώτες» συναντήθηκαν με την Cliftonville της Βόρειας Ιρλανδίας και πάλι κέρδισαν δύο νίκες πάνω από τον εχθρό. Στη Βόρεια Ιρλανδία το παιχνίδι έληξε με σκορ 3:2, στην Κύπρο η ΑΕΚ ήταν ισχυρότερη, κερδίζοντας με σκορ 2:0.

Η Σπαρτάκ Μόσχας δεν είχε δυνατότητα να παίξει επίσημους αγώνες, έτσι ώστε η ομάδα του Alenichev προετοιμαζόταν ενεργά μέσα από τους φιλικούς αγώνες. Οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν 2:1 την Άρσεναλ Τούλας, 2:1 την Rudar, 1:0 την Ίστρα 1961, 2:0 Σεράγεβο, χάνοντας από τη Στουτγάρδη της Γερμανίας με σκορ 0:1. Σε γενικές γραμμές, οι Μοσχοβίτες είχαν πολύ καλή εμφάνιση, ομαδικό περιβάλλον εργασίας επικρατεί. Η ΑΕΚ είναι δυσάρεστος αντίπαλος, ο οποίος έχει επίσης μια καλή αγωνιστική πρακτική, αλλά οι Μοσχοβίτες είναι στη θέση να νικήσουν τους Κύπριους, κάτι που η Σπαρτάκ θα αποδείξει την Πέμπτη.

Πρόβλεψη

Ο Dmitri Alenichev είναι ειδικευμένος τεχνικός, που θέτει υψηλούς στόχους. Η σύνθεση της Σπαρτάκ είναι κατά πολύ ανώτερη από τη σύνθεση της ΑΕΚ, ώστε μπορούμε να περιμένουμε από τους Μοσχοβίτες την εκτός έδρας νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η νίκη της Σπαρτάκ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,44 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *