The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης στις 29/7/2016 στις 13:00.

Tottenham-AM-29.07

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών η Τότεναμ του Λονδίνου στη Μελβούρνη Αυστραλίας θα παίξει εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Άγγλοι έχουν παίξει σε Αυστραλιανό έδαφος έναν αγώνα εναντίον της Γιουβέντους, ενώ για τους Ισπανούς ο επερχόμενος αγώνας θα είναι πρώτος στην “πράσινη ήπειρο”.

Ασθενές το πρώτο ημίχρονο

Οι περισσότεροι προπονητές εξετάζουν το Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών ως μια πλατφόρμα για να δουν το πλησιέστερο αποθεματικό των ομάδων και τους νέους, έτσι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι οι ελάχιστα γνωστοί παίκτες παίζουν στις συνθέσεις των μεγιστάνων σε μεγάλο αριθμό. Για την Τότεναμ ο περασμένος αγώνας εναντίον της Γιουβέντους έγινε πρώτος φιλικός της περιόδου προετοιμασίας. Λόγω του χαμηλού αγωνιστικού ύφους οι «ζέβρες» έχασαν το πρώτο ημίχρονο εντελώς δίκαια και χωρίς ευκαιρίες, ήδη στο έκτο λεπτό ο Ντιμπάλα σκόραρε το πρώτο γκολ, μετά από οκτώ λεπτά με κεφαλιά ο Μπενάτια έχει αυξήσει το πλεονέκτημα. Γκολ του κύρους είναι στο λογαριασμό του Λαμέλα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του Harrison.

Ήττα από τη Νουμάνθια

Η Ατλέτικο επίσης πρόσφατα άρχισε την προετοιμασία για τη σεζόν και το πρώτο της φιλικό αγώνα σε αυτή την περίοδο η ομάδα του Diego Simeone έπαιξε με τη Νουμάνθια. Οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν με σκορ 0:2. Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι οι «στρωματάδες» είναι ανεπαρκώς προετοιμασμένοι για να παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι στην Αυστραλία υπάρχει συγκεκριμένο κλίμα, στο οποίο σίγουρα είναι πιο προσαρμοσμένοι οι παίκτες της Τότεναμ, οι οποίοι βρίσκονται στην «πράσινη ήπειρο» για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πρόβλεψη

Οι μελλοντικοί αντίπαλοι απέχουν πολύ από τις βέλτιστες καταστάσεις τους, να το έχουμε υπόψη… Η Τότεναμ έχει ήδη παίξει έναν αγώνα στην Αυστραλία, ενώ για τους  «αθλητές» θα είναι η πρώτη αναμέτρηση στην «πράσινη ήπειρο». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Τότεναμ δεν θα χάσει με απόδοση 1,60 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *