The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Φενέρμπαχτσε – Μονακό στις 27/7/2016 στις 21:30

Fenerbahce-Monaco-27.07

Τουρνουά: Τσάμπιονς Λιγκ

Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι των ομάδων στο στάδιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ τουρκικής Φενέρμπαχτσε και γαλλικού συλλόγου Μονακό. Και οι δύο ομάδες έχουν αξιοπρεπή σύνθεση παικτών και μπορούν κάλλιστα να πληρούν τις προϋποθέσεις για να περάσουν στο στάδιο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σταθερότητα

Η Φενέρμπαχτσε στη σεζόν 2015-16 έχει δυναμώσει τη σύνθεσή της, αλλά δυστυχώς για τους οπαδούς των “καναρινιών” η ομάδα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σεζόν έδωσε τη θέση στην τουρκική Σούπερ Λιγκ στη Μπεσίκτας. Εντός του εγχώριου πρωταθλήματος η Φενέρμπαχτσε την περασμένη σεζόν εντός έδρας της σε 17 παιχνίδια σημείωσε 14 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στην τρέχουσα σεζόν τα “καναρίνια” έπαιξαν αποκλειστικά φιλικούς αγώνες, δείχνοντας καλά αποτελέσματα σε αυτά: κέρδισαν την Πετρολούλ 3:1, Παναθηναϊκό 2:1, και έπαιξαν ισοπαλία 0:0 με τη Σπάρτα Πράγας.

Ενίσχυση της Μονακό

Η Φενέρ​ κατά την τελευταία σεζόν δεν εξασθένησε, ενώ η Μονακό δυνάμωσε εντελώς. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-16 στους παίκτες της ομάδας εντάχθηκαν επιθετικός Vagner Love, ο οποίος ήρθε από την Κορίνθιανς, Πολωνός αμυντικός Kamil Glik, ο οποίος έπαιζε στη Τορίνο, και αμυντικός της Λιλ Σιντιμπέ. Η Μονακό έκανε προετοιμασία για το επερχόμενο παιχνίδι, παίζοντας φιλικούς αγώνες, νίκησε τη Λουγκάνο, Σπόρτινγκ και Μπαζέλ, έχασε από τη Ζενίτ και έπαιξε ισοπαλία με τη Κρινς.

Πρόβλεψη

Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ άτυχη με κλήρωση κατά την πρόκριση για το Τσάμπιονς Λιγκ, την περασμένη σεζόν έπαιζε με τη Σαχτάρ, τώρα της έπεσε η Μονακό. Αλλά η ομάδα του Vitor Pereira έχει μια καλή ευκαιρία να κερδίσει το εντός έδρας παιχνίδι, και τέτοιες πιθανότητες πρέπει να τις πιάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Φενέρμπαχτσε θα κερδίσει τουλάχιστον σε ένα ημίχρονο με απόδοση 1,76 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *