The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ολυμπιακός – Χάποελ Μπερ Σεβά στις 27/7/2016 στις 21:45

Olympiakos-Sheva-27.07

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Τρίτος προκριματικός γύρος, Παιχνίδι 1

Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ θα ολοκληρώνει η συνάντηση μεταξύ του Ελληνικού Ολυμπιακού και της Χάποελ από Μπερ Σεβά του Ισραήλ. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ομόφωνα τους «ερυθρόλευκους» φαβορί της επικείμενης μονομαχίας της Τετάρτης στον Πειραιά.

Ενεργή προετοιμασία

Η Ολυμπιακός τον τελευταίο μήνα ετοιμάζεται για τους επερχόμενους αγώνες του προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτος φιλικός αγώνας προπόνησης της Όλι πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου ενάντια στην ομάδα Χορν και έληξε με σκορ 4:1. Μετά οι Έλληνες έπαιξαν με Wacker, Γάνδη, Βέστερλο, Μπριζ και Ατρόμητο. Η ήττα συνέβη μόνο από τους συμπατριώτες, το υπόλοιπο – νίκες και ισοπαλίες. Η Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα, η οποία έχει επανειλημμένα συμμετάσχει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμη και βγήκε στα πλέι-οφ του διαγωνισμού.

Αλλά και η ομάδα από τη “Γη της Επαγγελίας” δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Η Χάποελ στο τρέχον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ήδη αποκλείσει από το τουρνουά τη μολδαβική ομάδα Σερίφ. Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ισραήλ, έφερε στους γηπεδούχους τη νίκη 3:2, επαναληπτικός αγώνας στη Τιράσπολη και έληξε με ισοπαλία 0:0. Εκτός από τις επίσημες συναντήσεις η Χάποελ έπαιζε επίσης φιλικούς αγώνες: νίκες επί Shlёnskom, Πόγκον και Ρουχ.

Πρόβλεψη

Με όλο το σεβασμό προς τη Χάποελ η Ολυμπιακός είναι ομάδα με μεγάλη παράδοση και εμπειρία. Επιπλέον, συνθέσεις των μελλοντικών αντιπάλων δύσκολα να συγκριθούν μεταξύ τους, λόγω των τεράστιων πλεονεκτημάτων από αυτή την άποψη της ομάδας από τον Πειραιά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: προσωπικό όβερ 1 (1,5) με απόδοση 1,49 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *