The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ρόζενμποργκ – ΑΠΟΕΛ στις 27/7/2016 στις 20:15

Rosenborg-APOEL-27.07

Τουρνουά: Champions League

Ένας άλλος αγώνας του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League θα είναι συνάντηση της νορβηγικής Ρόζενμποργκ και κυπριακής ΑΠΟΕΛ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι βρίσκονται σε διαφορετική ένταση του παιχνιδιού, επειδή Κύπελλο Νορβηγίας, σε αντίθεση με το κυπριακό πρωτάθλημα, είναι σε πλήρη εξέλιξη τώρα. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα από τη Λευκωσία να αντιμετωπίσει με πολύ σιγουριά την ομάδα από την Ουαλία που ονομάζεται New Saints.

Πρώτη στο Κύπελλο Νορβηγίας

Στο τρέχον πρωτάθλημα Νορβηγίας η Ρόζενμποργκ μετά από 17 γύρους έχει αποκτήσει 40 πόντους και βρίσκεται έξι μανάδες μπροστά από τον διώκτη της την ομάδα Οντ Γκρένλαντ. Εντός έδρας τους οι “μαυρόασπροι” έχουν παίξει εννέα παιχνίδια, στα οποία σκόραραν εννέα νίκες. Ταυτόχρονα η ομάδα του Kåre Ingebrigtsen έχει ήδη αποκλείσει από τα προκριματικά του Champions League την νικήτρια του σουηδικού πρωταθλήματος, ομάδα Νορκόπινγκ. Ο αγώνας, που πραγματοποιήθηκε στη Νορβηγία, έφερε τη νίκη στη Ρόζενμποργκ 3:1, ο επαναληπτικός αγώνας στη Σουηδία έληξε με σκορ 3:2 υπέρ της Νορκόπινγκ.

Στην Κύπρο το εθνικό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, γι’ αυτό η ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για τα επερχόμενα παιχνίδια, λαμβάνοντας μέρος στους φιλικούς αγώνες. Οι ποδοσφαιριστές από τη Λευκωσία νικήσαν τη Γιάννενα 2:1 και Δόξα 4:1, και έπαιξε ισοπαλία με τη Βιτορούλ 1:1. Επιπλέον, οι Κύπριοι έχουν αποκλείσει από τα προκριματικά του Champions League την ουαλική ομάδα New Saints.

Πρόβλεψη

Η Ρόζενμποργκ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, διότι η νορβηγική ομάδα παίζει κάθε εβδομάδα στο πλαίσιο του εθνικού της πρωταθλήματος, ενώ η ΑΠΟΕΛ δεν έχει τέτοια πρακτική. Επιπλέον, οι “μαυρόασπροι” παίζουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση στους εντός έδρας αγώνες, έχοντας νικήσει εννέα παιχνίδια από εννέα του πρωταθλήματος, καθώς και νικώντας εντός έδρας τη Νορκόπινγκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρόζενμποργκ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,44 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *