The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Βικτώρια – Σάντος στις 25/7/2016 στις 00:30 π.μ.

Vitoria-Santos-25.07

Τουρνουά: Κύπελλο Βραζιλίας

Στον 16ο γύρο του πρωταθλήματος Βραζιλίας θα έχουμε έναν πολύ ενδιαφέρον αγώνα μεταξύ Βικτώριας και Σάντος. Σε αυτό το ματς θέλω να προσφέρω να δώσετε την προσοχή σας στο στοίχημα και οι δύο θα σκοράρουν.

Η Βικτώρια μετά από το διάλειμμα ενός έτους κατάφερε να επιστρέψει στην Σέριε A και ο κύριος στόχος για την ομάδα αυτή τη σεζόν είναι η διατήρηση της θέσης. Αυτή τη στιγμή η Βικτώρια βρίσκεται στη 12η θέση στην κατάταξη. Την ίδια στιγμή η ομάδα σε κάθε παιχνίδι πιάνεται απ’ το αποτέλεσμα. Έτσι, στις τελευταίες 5 αγωνιστικές η Βικτόρια δεν έχει χάσει ούτε έναν αγώνα, κερδίζοντας μόλις μία νίκη επί της Σπορτ Ρεσίφε (3:2) και 4 φορές παίζοντας ισοπαλία: Πόντε Πρέτα (1:1), Κρουζέιρο (2:2), Φλουμινένσε (0 :0), Ατλέτικο Παραναένσε (1:1). Όπως μπορείτε να δείτε μόνο σε ένα από τα τελευταία 5 παιχνίδια το στοίχημα και οι δύο θα σκοράρουν δεν πέρασε.

Εντός έδρας της η Βικτώρια φέτος έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Στα 6 εντός έδρας παιχνίδια από 7 οι παίκτες της Βικτώριας σκόραραν γκολ με συνέπεια. Το στοίχημα και οι δύο θα σκοράρουν σε αυτή την περίοδο πέρασε 5 φορές: Κορίνθιανς (3:2), Ατλέτικο Μινέιρο (1:1), Σαπεκοένσε (1:2), Πόντε Πρέτα (1:1), Σπορτ Ρεσίφε (3:2).

Στους τελευταίους γύρους η Σάντος σημείωσε μια καλή πρόοδο. Η ομάδα έχει ήδη ανέβει στην τέταρτη θέση στην κατάταξη και έχει όλες τις πιθανότητες μετά από αυτή την περιοδεία να βελτιώσει τις επιδόσεις της, επειδή η αποχή από τη δεύτερη θέση είναι μόνο 3 μονάδες και από τη τρίτη θέση η ομάδα απέχει μόνο μία μονάδα. Η Σάντος παίζει πολύ αποτελεσματικά, σκοράρει πολύ, περίπου δύο γκολ ανά παιχνίδι, αλλά και χάνει συχνά, κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά παιχνίδι.

Ταυτόχρονα αν εντός έδρας η Σάντος μοιάζει σαν αδιαπέραστο τείχος, εκτός έδρας οι παίκτες της συμπεριφέρονται συχνά περίεργα, που οδηγεί στα γκολ στην εστία τους. Έτσι, μετά από 8 εκτός έδρας ματς στο λογαριασμό της ομάδας είναι 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στα τελευταία 3 εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα το στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν» πέρασε τρεις φορές: Φλουμινένσε (2:4), Γκρέμιο (3:2), Παλμέιρας (1:1).

Αν λάβουμε υπόψη τις προσωπικές συναντήσεις των ομάδων κατά τη διάρκεια των τελευταίων 6 ετών (2010-2016), μπορεί να δει κανείς ότι καμία από τις ομάδες δεν έχει σημαντικό πλεονέκτημα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι ομάδες είχαν πραγματοποιήσει 8 αγώνες και το στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν» πέρασε 4 φορές σε αυτούς τους αγώνες.

Η πρόβλεψή μου: και οι δύο θα σκοράρουν. Οι ομάδες έχουν πολύ διαφορετικούς στόχους, αλλά τους βαθμούς χρειάζονται και οι δύο.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *