The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ατλέτικο Παραναένσε – Φλουμινένσε στις 24/7/2016 στις 22:00

Atletico-Fluminense-24.07

Στοίχημα: under 2.5, απόδοση 1,62

Τουρνουά: Κύπελλο Βραζιλίας

Στην πραγματικότητα, σε αυτό το στάδιο θα έχουμε μια συνάντηση των δύο ίσιων ομάδων με αρκετά καλή άμυνα. Δύσκολο σε αυτό το παιχνίδι οι θεατές να δουν πολλά γκολ. Ο αγώνας θα είναι βαρετός με ελάχιστες επικίνδυνες στιγμές. Ως εκ τούτου, τέτοια απόδοση για under 2.5 είναι αρκετά λογική.

Η Ατλέτικο Παραναένσε, όπως και η Φλουμινένσε, είναι ομάδες από κάτω μέρος του πίνακα του πρωταθλήματος. Ο μέσος αριθμός των γκολ με συμμετοχή αυτών των ομάδων είναι 2.1 και 2 αντίστοιχα. Στους τελευταίους 5 γύρους το under 2.5 με την Ατλέτικο πέρασε 4 φορές: Γκρέμιο (2:0), Κοριτίμπα (1:0), Αμέρικα Μινέιρο (1:0), Βικτώρια (1:1). Στην Φλουμινένσε για την ίδια περίοδο το under 2.5 πέρασε τρεις φορές στη σειρά: Κοριτίμπα (0:0), Βικτώρια (0:0), Κρουζέιρο (2:0).

Γιατί οι ομάδες παίζουν τόσο αναποτελεσματικά;

Αν κοιτάξουμε την Ατλέτικο Παραναένσε, ο σύλλογος δεν έχει άλλη επιλογή, δεν έχει την ισχυρότερη σύνθεση. Στην αρχή της σεζόν πολλοί ειδικοί λέγανε ότι η Ατλέτικο φέτος θα δυσκολευτεί να αντέξει τον ανταγωνισμό και προβλέπανε σχεδόν αποκλεισμό από τη Serie A της ομάδας στο τέλος της σεζόν. Αλλά, όπως βλέπουμε, η Ατλέτικο σχεδόν σε κάθε γύρο παίρνει πόντους και κρατιέται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αυτή η μεγάλη επιτυχία οφείλεται στον προπονητή της ομάδα, ο οποίος έχει χτίσει το ομαδικό παιχνίδι αποκλειστικά στην άμυνα, κάτι που δεν είναι τυπικό για πολλές βραζιλιάνικες ομάδες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι εντός έδρας η Ατλέτικο αυτή τη σεζόν δεν έχει χάσει και έχει 5 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες, παρά το γεγονός ότι την ομάδα  επισκέφτηκαν μεγιστάνες όπως Γκρέμιο, Σάντος, Ατλέτικο Μινέιρο.

Ποιος είναι ο λόγος που η Φλουμινένσε παίζει τόσο συχνά «πάτο» για μένα παραμένει  ακόμα μυστήριο. Οι αγώνες της ομάδας γίνονται αποτελεσματικοί μόνο όταν στην αρχή ο σύλλογος χάνει και μετά τρέχει σαν τρελός στην επίθεση, ευτυχώς η γραμμή της επίθεσης είναι ισχυρή. Αν κοιτάξετε τις τελευταίες 5 συναντήσεις της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις το under 2.5 είχε περάσει μόνο μία φορά στο ματς με την Σάο Πάολο (2:1), στους υπόλοιπους 4 αγώνες ήταν μόνο πάτοι: Κρουζέιρο (2:0), Βικτώρια (0:0), Ιπιράγκα (1:1), Κοριτίμπα (0:0).

Αυτή τη σεζόν οι ομάδες συναντήθηκαν μεταξύ τους δύο φορές στο πρωτάθλημα Πριμέιρα Λιγκ (πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος πραγματοποιούνται διαγωνισμοί των πολιτειών στη Βραζιλία). Πρώτα στη φάση των ομίλων η Ατλέτικο ήταν ισχυρότερη της Φλουμινένσε (0:1), μετά στον τελικό την ελάχιστη νίκη κέρδισε η Φλουμινένσε (1:0). Αν κοιτάξετε την περασμένη σεζόν, σε προσωπικές συναντήσεις οι ομάδες δεν έδειχναν αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Εκτός έδρας η Ατλέτικο κέρδισε (0:1), και εντός έδρας έχασε (1:2). Αλλά σε εκείνο τον αγώνα το τρίτο γκολ ήρθε μόνο στο 93ο λεπτό.

Η πρόβλεψή μου είναι under 2.5. Περιμένω από αυτή τη συνάντηση ξηρό παιχνίδι με ελάχιστο αριθμό πιθανότητες για γκολ. Η Ατλέτικο θα επιδιώξει με το αγαπημένο της τρόπο να πάρει τη νίκη με ελάχιστη αιματοχυσία. Για να αυξήσετε την απόδοση μπορείτε να προσπαθήσετε να παίξετε 1x+under 2.5, επειδή η Φλουμινένσε αυτή τη σεζόν εκτός έδρας μόνο μία φορά κατάφερε να νικήσει την ομάδα από την κορυφή της βαθμολογίας.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *