The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς – Νιου Γιορκ Σίτι στις 24/7/2016 στις 20:00

RedBulls-NYCity-24.07

Τουρνουά: MLS

Την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί ντέρμπι της Νέας Υόρκης, η Ρεντ Μπουλς θα φιλοξενεί τη Νιου Γιορκ Σίτι. Στο πλαίσιο της MLS είναι το πιο ακουστό ντέρμπι, γι’ αυτό η προσοχή όλων θα είναι καρφωμένη σε αυτό. Είναι σημαντικό να πούμε ότι στη τρέχουσα σεζόν οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν ήδη παίξει μεταξύ τους δύο φορές, στις 21 Μαΐου η Ρεντ Μπουλς στην έδρα του αντίπαλου δεν άφησε από τη Σίτι πέτρα για πέτρα, νικώντας την ομάδα του Vieira με σκορ 7:0. Και στις 3 Ιούλιου οι “πολίτες” εντός έδρας τους πήραν εκδίκηση 7:0.

Ισοπαλίες περισσότερες από νίκες

Σε πέντε τελευταίους αγώνες της MLS η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς κέρδισε μόνο μια φορά την ομάδα Ορλάντο Σίτι εντός έδρας της με σκορ 2:0. Τρεις φορές οι “ταύροι” έπαιξαν ισοπαλία: με Columbus 1:1, Πόρτλαντ 0:0 και Φιλαδέλφεια 2:2, και έχασαν εκτός έδρας από τη Σίτι 0:2. Ως αποτέλεσμα, μετά από 21 παιχνίδια στη MLS στο ενεργητικό της Ρεντ Μπουλς είναι 28 βαθμοί και τρίτη θέση στην κατάταξη της Ανατολικής διάσκεψης.

Τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια

Με τη σειρά της η Σίτι τον Ιούλιο φαινόταν καλά, καταφέρνοντας να κερδίσει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της MLS. Τα θύματα των «πολιτών» ήταν: Seattle, Μπουλς, Νιου Ίνγκλαντ και Μόντρεαλ. Η ενδεκάδα του Vieira έχασε μόνο μία φορά εκτός έδρας από τη Κάνσας Σίτι.

Πρόβλεψη

Η Ρεντ Μπουλς είναι ομάδα του εντός έδρας παιχνιδιού, όπου χάνει πολύ σπάνια και τρώει λίγα γκολ. Επιπλέον, η Ρεντ Μπουλς απέχει πέντε μονάδες από την Πόλη στο βαθμολογικό πίνακα, και οι “ταύροι” στο επερχόμενο παιχνίδι έχουν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν το χάσμα κατά τις δύο μονάδες. Για να πάρουν βαθμούς στο ματς με τη Σίτι οι παίκτες του Jesse Marsh πρέπει πρώτ’ απ’ όλα να παίζουν ποιοτικά στην άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: προσωπικό under 2 (1.5) με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *