The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Παλμέιρας – Ατλέτικο Μινέιρο στις 24/7/2016 στις 17:00

Palmeiras-Atletico-24.07

Τουρνουά: Σέριε A Βραζιλίας

Στον 16ο γύρο της Σέριε A Βραζιλίας έχουμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, και μία από αυτές θα είναι αναμφίβολα συνάντηση του ηγέτη του πρωταθλήματος της Παλμέιρας και της Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση στην κατάταξη της ελίτ ντιβιζιόν Βραζιλίας.

Η Παλμέιρας στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στο πλαίσιο της Σέριε Α Βραζιλίας δεν έχασε ποτέ, σημειώνοντας τρεις νίκη επί της Φιγκεϊρένσε, Σπορτ Ρεσίφε και Ιντερνασιονάλ, και μία ισοπαλία εντός έδρας με τη Σάντος. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι στο ενεργητικό της Παλμέιρας είναι 32 βαθμοί και πρώτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Με τον πλησιέστερο διώκτη την Κορίνθιανς η Παλμέιρας έχει τρεις μονάδες διαφορά. Εντός έδρας τους στην τρέχουσα σεζόν τα “γουρουνάκια” έπαιξαν οκτώ παιχνίδια, στα οποία σημείωσαν επτά νίκες και μία ισοπαλία, διαφορά τερμάτων 21-5.

Η Ατλέτικο προς το παρόν δεν μπορεί να προσφέρει την ίδια σταθερότητα με την Παλμέιρας, αλλά παρ’ όλα αυτά η Μινέιρο σκόραρε τρεις νίκες στους πέντε τελευταίους αγώνες. Δύο φορές κέρδισε εντός έδρας της την Μποταφόγκο και Κοριτίμπα, μία φορά νίκησε εκτός έδρας την Αμέρικα Μινέιρο. Επίσης υπήρχε μια ισοπαλία εκτός έδρας με τη Φιγκεϊρένσε και ήττα από τη Φλαμένγκο στο Ρίο. Σε γενικές γραμμές, η Ατλέτικο Μινέιρο εκτός έδρας στο πρωτάθλημα Βραζιλίας της φετινής σεζόν έπαιξε επτά ματς, όπου κέρδισε μόνο μια φορά.

Πρόβλεψη

Η Παλμέιρας παίζει τέλεια εντός έδρας της, έχει 88% νικών και χάνει κατά μέσο όρο λιγότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι. Με τη σειρά της η Ατλέτικο Μινέιρο εκτός έδρας δεν εντυπωσιάζει, και κατάφερε να κερδίσει μόνο το φανερό αουτσάιντερ του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: προσωπικό under 2 (1.5) με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *