The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λίβερπουλ – Σεβίλλη στις 18/05/2016, 21:45

Ливерпуль-Севилья-18.05

Ακριβώς αυτή τη πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Σεβίλλη αποφάσισα να δώσω, αφού θυμήθηκα το περσινό τελικό του Europa League (επίσης με τη συμμετοχή της Σεβίλλης). Ήταν πραγματικό στολίδι του τουρνουά – 3:2, οι ομάδες ακόμα πριν από το διάλειμμα ευχαρίστησαν τους οπαδούς με 4 γκολ, πολλές ευκαιρίες υπήρχαν και στο δεύτερο ημίχρονο. Τότε ο αντίπαλος της Σεβίλλης ήταν η σεμνή Ντνιπρό της Ουκρανίας. Τώρα την περιμένει ο αγώνας κόντρα στη διατεθειμένη στο τολμηρό και ανοιχτό ποδοσφαίρου Λίβερπουλ, η ομάδα του Emery σίγουρα θα βγάλει και πάλι εύκολα το «over» και «οι δύο θα σκοράρουν».

Στοίχημα «οι δύο θα σκοράρουν» πέτυχε σε 4 από τα 7 τελευταία τελικά του Europa League (57%), καθώς και σε 5 από τα τελευταία 5 τελικά του Champions League (100%). Τα τελευταία τελικά των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων με συμμετοχή των ισπανικών ομάδων έληξαν ως εξής: 3:2, 0:0, 3:0, 2:1, 2:2, 4:0, 3:1, 4:1, 3:1, 2:0, 2:1, με συμμετοχή των βρετανικών: 2:1, 2:1, 4:0, 5:4, 1:1, 3:1, 3:3, 2:1, 2:1. Με την ευκαιρία, 5:4 είναι ο τελευταίος τελικός του τουρνουά με τη συμμετοχή της Λίβερπουλ, και ο αντίπαλος ήταν από την Ισπανία (Αλαβές). Με το γυμνό μάτι μπορεί να δει κανείς, ότι ούτε οι Ισπανοί, ούτε οι Άγγλοι δεν βασανίζουν τους οπαδούς με βαρετά τελικά, σχεδόν πάντα σημειώνοντας το «over». Μπορούμε να θυμηθούμε και το μοναδικό τελικό Ευρωπαϊκού Κυπέλλου του Κλοπ – 2:1.

Κάνοντας προβλέψεις για το στοίχημα «Και οι δύο θα σκοράρουν» (Goal/Goal), μπορούμε να ξεκινήσουμε από οποιαδήποτε από τις ομάδες.

Ας πάρουμε τη Σεβίλλη. Δεν είναι μυστικό ότι το παιχνίδι στην επίθεση της ομάδας του Emery είναι τέλειο, χάρη σ’ αυτό έχει φτάσει στο τελικό της LE για τρίτη συνεχόμενη φορά. Μόνο ο Gameiro σκοράρει εδώ και στα 3 ματς της LE στη σειρά. Ταυτόχρονα, οι Ανδαλουσιανοί παίζουν σπάνια στο μηδέν κατά άξιων αντιπάλων, ειδικά έξω από τη δική τους περιοχή. Από το στάδιο των προημιτελικών το Goal/Goal σημειώθηκε στους 4 από 4 αγώνες της Σεβίλλης (1:2, 1:2, 2:2 και 3:1). Είδα όλα αυτά τα παιχνίδια και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η άμυνα της Σεβίλλης παθολογικά δε μπορεί να παίξει χωρίς λάθη, αν ο αντίπαλος είναι ανώτερου επίπεδου. Για το λόγο αυτό η Σεβίλλη έχανε σε 13 από τους 16 (81%) αγώνες της Πρέμιερ κόντρα σε ομάδες από το τοπ-9.

Η Λίβερπουλ στο δρόμο για τον τελικό της LE σκόραρε 5 γκολ στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, από 3 γκολ στις ισχυρές Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ – καλύτερα κομπλιμέντα για την επίθεση της Λίβερπουλ δεν υπάρχουν. Ωστόσο, έξω από το Enfield η ομάδα του Κλοπ έχανε σε όλες τις περιοδείες, ξεκινώντας από τους «16». Και πώς έσκαγε η άμυνα της Λίβερπουλ στο παιχνίδι κόντρα στη Μπορούσια εντός έδρας (4:3); Οι «σφίγγες» σκόραραν τρεις φορές, τουλάχιστον τρεις φορές συγχώρεσαν τους Βρετανούς. Στη Premier League η Λίβερπουλ επίσης παίζει χαρούμενα, Goal/Goal είχε σημειωθέι σε 9 από τα τελευταία 11 παιχνίδια. Και πάλι, έξω από το Enfield οι κόκκινοι έχασαν σε 8 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της Premier League, έχοντας παίξει στο μηδέν μόνο με την αδύναμη Άστον Βίλα.

Έτσι, μια δίκαιη ετυμηγορία για τις δύο ομάδες: έχουν πολύ καλή επίθεση, αλλά δεν ξέρουν να αμύνονται σε εντέλεια. Η μερίδα του λέοντος των αγώνων των δύο ομάδων πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του τεράστιου αριθμού των λαθών στην άμυνα και πολλών οδυνηρών ευκαιριών. Ναι, το τελικό της Ευρώπα Λιγκ απαιτεί να παίξουν με υπευθυνότητα, αλλά δύσκολα οι ομάδες να κρατήσουν 0:0 ακόμη και πριν το διάλειμμα, η Λίβερπουλ, για παράδειγμα, πέτυχε αυτό μόνο σε 1 από τα τελευταία 12 παιχνίδια. Με το σκορ 1:0 ή 0:1 το παιχνίδι θα ανοίξει (έτσι είναι η Σεβίλλη και Λίβερπουλ – απερίσκεπτες ομάδες, τολμηρές, όπως και οι προπονητές τους), και έτσι θα έρθουν τα γκολ.

Είμαι βέβαιος ότι η πιθανότητα του στοιχήματος Goal/Goal σημαντικά πάνω από 50%.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *