The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Κορίνθιανς – Φιγκεϊρένσε στις 23/7/2016 στις 22:00

Corinthians-Figueirense-23.04

Τουρνουά: Κύπελλο Βραζιλίας

Στον 16ο γύρο του πρωταθλήματος Βραζιλίας η Κορίνθιανς εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Φιγκεϊρένσε. Σ’ αυτή τη συνάντηση πιστεύω στη σίγουρη νίκη των γηπεδούχων.

Για την Κορίνθιανς είναι το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα, δηλαδή η ομάδα δεν θα πρέπει να μετακινείται πουθενά, αντίστοιχα, θα έχει περισσότερο χρόνο για την προετοιμασία για τον αγώνα. Στον προηγούμενο γύρο εντός έδρας η Κορίνθιανς δεν ήταν σε θέση να νικήσει τη Σάο Πάολο (1:1), έτσι ώστε η ομάδα έχασε στον αγώνα για τον τίτλο δύο σχετικούς βαθμούς που χρειαζόταν τόσο πολύ, και τώρα η αποχή από τον ηγέτη την Παλμέιρας αποτελεί 3 μονάδες.

Όσο για τα εντός έδρας παιχνίδια, η Κορίνθιανς είναι σχεδόν ανίκητη, 6 νίκες: Πόντε Πρέτα (3:0), Σάντος (1:0), Κοριτίμπα (2:1), Μποταφόγκο (3:1), Σάντα Κρουζ (2:1), Φλαμένγκο (4:0) και μόλις 2 ισοπαλίες με αρκετά ισχυρούς αντιπάλους: Σάο Πάολο (1:1), Γκρέμιο (0:0). Σε γενικές γραμμές, η  Κορίνθιανς εντός έδρας της όχι μόνο δεν χάνει αυτή τη σεζόν, αλλά σπάνια τρώει γκολ. Η διαφορά τερμάτων εντός έδρας είναι 16:4, δηλαδή, κατά μέσο όρο ανά ματς η ομάδα σκοράρει 2 γκολ και χάνει 0,5 γκολ. Η Φιγκεϊρένσε, όπως αναμενόταν, στον τελευταίο γύρο εντός έδρας δεν έχασε από τη Σαπεκοένσε. Οι παίκτες της Φιγκεϊρένσε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου άνοιξαν το σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το πλεονέκτημα μέχρι το τέλος του αγώνα. Ως αποτέλεσμα, ισοπαλία (1:1). Τον τελευταίο καιρό μεταξύ τους οι ομάδες παίζουν συχνά έτσι.

Αλλά αυτή τη φορά η Φιγκεϊρένσε θα παίξει εκτός έδρας, όπου δεν είναι πολύ δυνατή, ενάντια σε έναν πολύ ισχυρό σύλλογο. Αυτή τη σεζόν η Φιγκεϊρένσε παίζει πολύ χάλια εκτός έδρας. Φαίνεται ότι η ομάδα αναμένει να διατηρήσει τη θέση στην ελίτ αποκλειστικά χάρη στα εντός έδρας παιχνίδια. Για παράδειγμα, μετά από 7 εκτός έδρας ματς στο λογαριασμό της ομάδας είναι μόνο 2 βαθμοί, δηλαδή 2 ισοπαλίες: Κρουζέιρο (2:2), Μποταφόγκο (0:0) και 5 ήττες: Ατλέτικο Παραναένσε (2:1), Αμέρικα Μινέιρο (1:0), Σάντα Κρουζ (1:0), Παλμέιρας (4:0), Γκρέμιο (2:1).

Όσον αφορά τις προσωπικές συναντήσεις των ομάδων, εδώ είναι δύσκολο να βγάλουμε ξεκάθαρο φαβορί. Έτσι, κατά την τελευταία σεζόν που η Κορίνθιανς ήταν πρωταθλήτρια, η ομάδα νίκησε την Φιγκεϊρένσε δύο φορές (2:1 και 1:3). Στη σεζόν του 2014 η Φιγκεϊρένσε κέρδισε δύο φορές (0:1 και 1:0).

Η πρόβλεψή μου: γηπεδούχος ομάδα -1, επειδή η Φιγκεϊρένσε προς το παρόν παίζει πολύ κακά σε εκτός έδρας παιχνίδια, παρότι την ελάχιστη ήττα από την Γκρέμιο (2:1). Επιπλέον, όπως προαναφέρθηκε, η Κορίνθιανς στον τελευταίο γύρο έχασε τόσο επιθυμητούς πόντους και θα προσπαθήσει στις επόμενες αγωνιστικές να καλύψει τη διαφορά.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *