The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας – Βαλέττα στις 19/7/2016 στις 21:30

CrvenaZvezda-Valletta-19.07

Στο πρώτο ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου κόντρα στη Βαλέτα ο Ερυθρός Αστέρας έχει αναγκάσει πολλούς από τους θαυμαστές του να νευριάσουν, αφού μέχρι το 66ο λεπτό οι Σέρβοι έχαναν με σκορ 0:1, όμως βρήκαν τη δύναμη, έδειξαν χαρακτήρα και κέρδισαν τους Μαλτέζους με σκορ 2:1, τα γκολ έβαλαν ο Κατάι και Σίκιμιτς. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μόλις αρχίσει να εισέρχεται στη σεζόν, γι’ αυτό οι κρίσεις είναι αναπόφευκτες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, κάτι που αποδείχθηκε στον αγώνα εκτός έδρας με την αδύναμη Βαλέτα, ο οποίος έληξε με ελάχιστη νίκη των “στρατιωτών” με σκορ 2:1. Πριν από την αναχώρηση στη Μάλτα ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε τρεις φιλικούς αγώνες, όπου νίκησε 3:1 τη Ζαριά του Λουγάνσκ, 2:1 την Κάλτσερ, καθώς και με αποτέλεσμα 2:4 έχασε από τη Panduri από Targu Jiu. Για την πρόκριση της σερβικής ομάδας στο επόμενο στάδιο δεν υπάρχει αμφιβολία στις εταιρείες στοιχημάτων, οι οποίες σε τέτοια έκβαση δίνουν απόδοση περίπου 1,002.

Δεύτερο προκριματικό στάδιο

Για τη Βαλέτα η αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα είναι δεύτερη της σεζόν. Στον πρώτο προκριματικό γύρο οι παίκτες της Μάλτας ήταν ισχυρότεροι της ομάδας από τους Νήσους Φερόε B36, νικώντας τους βόρειους εντός έδρας τους με σκορ 1:0, χάνοντας εκτός έδρας με σκορ 1:2, και χάρη στο γκολ εκτός έδρας, ξεπέρασαν αυτό το εμπόδιο. Ο πρώτος αγώνας, που πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα, ολοκληρώθηκε με την ήττα της Βαλέτα 1:2, η πιθανότητα της τελικής νίκης είναι ελάχιστη, αλλά μέχρι στιγμής που υπάρχει, οι νησιώτες θα αγωνίζονται.

Πρόβλεψη

Η Βαλέτα είναι αισθητά κατώτερη από τους Σέρβους στην τάξη, ο Ερυθρός Αστέρας χάνει αρκετά γκολ στην εστία και αυτό δεν μπορεί να ικανοποιεί το προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Το επερχόμενο παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία για τους «στρατιώτες» όχι μόνο να νικήσουν τον αντίπαλο εντός έδρας τους, αλλά και να το κάνουν ξηρά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *