The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Φλουμινένσε – Κρουζέιρο στις 17/7/2016 στις 22:00

Fluminense-Cruzeiro-17.07

Τουρνουά: βραζιλιάνικη Serie A

Χώρος: “Μαρακανά”, το Ρίο ντε Τζανέιρο

 

Στο πλαίσιο του 15ου γύρου της Serie A Βραζιλίας η Φλουμινένσε εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Κρουζέιρο. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας και προς το παρόν δεν δείχνουν υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου, επίσης μπορούμε να πούμε ότι όσο η Φλου, τόσο και η Κρουζέιρο έχουν να κερδίσουν αρκετό καιρό.

Μία νίκη σε πέντε παιχνίδια

Σε τελευταία πέντε παιχνίδια στη Serie A η Φλουμινένσε κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά, στις 26 Ιουνίου στο ντέρμπι του Ρίο ντε Τζανέιρο νικήθηκε η Φλαμένγκο με σκορ 2:1. Σε γενικές γραμμές, η ομάδα του Levira Kulp μετά από 14 αγωνιστικές έχει στο ενεργητικό της 18 πόντους και καταλαμβάνει την 11η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Εντός έδρας της η ομάδα από το Ρίο έπαιξε έξι παιχνίδια, στα οποία σημείωσε δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, σκόραρε 7 γκολ και 7 έχασε.

Τρία ματς χωρίς νίκη

Η Κρουζέιρο επίσης δεν εντυπωσιάζει με τα αποτελέσματά της: 15 βαθμούς μετά από 14 γύρους και 15η θέση στην κατάταξη ποδοσφαίρου της Βραζιλίας. Η Κρουζέιρο έχει ίσο αριθμό πόντων με την Φιγκεϊρένσε, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, και είναι μπροστά από αυτήν την ομάδα μόνο χάρη στη καλύτερη διαφορά τερμάτων. Εκτός έδρας η Κρουζέιρο έπαιξε επτά παιχνίδια, όπου σημείωσε τρεις νίκες και τέσσερις ήττες.

Πρόβλεψη

Όσο η Φλουμινένσε, τόσο και η Κρουζέιρο έχουν ορισμένα προβλήματα στην πρώτη γραμμή με τη δημιουργία των ευκαιριών για γκολ και την ολοκλήρωσή τους, οπότε μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε πολύ αποτελεσματικό αγώνα από την προσωπική τους συνάντηση. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς σαν τον αέρα, η Φλου μπορεί ακόμα να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Κρουζέιρο απλά χρειάζεται να βγει από το κάτω μέρος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: under 2,5 με απόδοση 1,70 στην εταιρεία στοιχημάτων William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *