The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ιταλία U19 – Πορτογαλία U19 στις 17/7/2016 στις 20:30

ItalyU19-PortugalU19-17.07

Τουρνουά: Πρωτάθλημα Ευρώπης U19

Με ένα ορισμένο σενάριο οι ομάδες ανηλίκων Ιταλίας και Πορτογαλίας στην επερχόμενη συνάντηση θα ικανοποιηθούν και με ισοπαλία. Δηλαδή, η Πορτογαλία θα ικανοποιηθεί με ισοπαλία σε κάθε περίπτωση, ενώ για την Ιταλία είναι σημαντικό στο παράλληλο παιχνίδι οι Γερμανοί απλά να μην χάσουν από τους Αυστριακούς. Εάν η εθνική ανηλίκων Γερμανίας θα παίξει ισοπαλία ή νικήσει την εθνική Αυστρίας, οι “μακαρονάδες” μπορούν ακόμα και να χάσουν.

Οι Ιταλοί χρειάζονται πιο πολύ να κερδίσουν, δηλαδή, η πρωτοβουλία στο επερχόμενο παιχνίδι πρέπει να προέρχεται από την σκουάντρα, η οποία από τη νεαρή ηλικία μαθαίνει να παίζει στην άμυνα και στις αντεπιθέσεις. Χάρη σε τέτοια τακτική η «σκουάντρα ατζούρα» κατάφερε να νικήσει τους οικοδεσπότες του τουρνουά Γερμανούς, στους οποίους οι εκπρόσωποι της “μπότας” στηρίζονται τώρα. Θα πρέπει να πούμε ότι οι ίδιοι οι Ιταλοί είναι σε θέση να νικήσουν την εθνική Πορτογαλίας, ιδιαίτερα αν παρουσιάσουν σε μεγάλο ποσοστό τις πραγματικές δυνατότητές τους.

Οι ανήλικοι Πορτογάλοι έχουν εκπλήσσει. Μετά την εθνική ομάδα, η οποία εντυπωσιακά έγινε ισχυρότερη στον Παλαιό Κόσμο, οι νέοι αυτής της χώρα των Πυρηναίων έχουν μια καλή ευκαιρία να γράψουν τα ονόματά τους στην ιστορία. Με τους Αυστριακούς στον πρώτο γύρο έτυχε ισοπαλία 1:1, ενώ στο παιχνίδι με τους Γερμανούς συνομήλικους καταγράφηκαν πολλά γκολ 4:3, όπου οι Ίβηρες γιόρταζαν τη νίκη.

Πρόβλεψη

Το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι τακτικό σε μεγάλο βαθμό, επειδή κανείς δεν θέλει να χάσει, να αποκλειστεί από το τουρνουά μπορεί οποιαδήποτε ομάδα, γι’ αυτό οι κίνδυνοι θα ελαχιστοποιηθούν, και θα δοθεί έμφαση στο παράλληλο αγώνα, όπου θα παίξουν οι εθνικές των νέων της Αυστρίας και της Γερμανίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: under 3,0 με απόδοση 1,44 στην εταιρεία στοιχημάτων William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *