The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Φιγκεϊρένσε – Σαπεκοένσε στις 17/7/2016 στις 22:00

Figueirense-Chapecoense-SC-17.07

Στο πλαίσιο του 15ου γύρου του πρωταθλήματος Βραζιλίας μας περιμένει η αναμέτρηση των εκπροσώπων του κάτω μέρους του βαθμολογικού πίνακα, δηλαδή, 3 μονάδες κερδισμένες σε αυτό το ματς από μία από τις ομάδες μπορούν να θεωρηθούν για 6. Δηλαδή, σε περίπτωση επιτυχίας, για παράδειγμα, η Φιγκεϊρένσε θα μπορέσει να αφήσει τη ζώνη του υποβιβασμού, και εάν θα επιτευχθεί θετικό αποτέλεσμα από τη Σαπεκοένσε, θα απομακρυνθεί από την ζώνη αυτή και για κάποιο χρονικό διάστημα θα προστατέψει τον εαυτό της. Γενικώς, σε αυτή τη συνάντηση η μάχη θα υπερτερεί το παιχνίδι.

Η Φιγκεϊρένσε με 15 βαθμούς μετά από 14 αγωνιστικές βρίσκεται στην 17η θέση στην κατάταξη. Η ομάδα εναλλάσσεται αποτυχίες εκτός έδρας με τις νίκες και ισοπαλίες εντός έδρας. Η Φιγκεϊρένσε αυτή τη σεζόν κερδίζει πόντους μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια. Από τους 15 πόντους η ομάδα σκόραρε 13, παίζοντας εντός έδρας της. Ταυτόχρονα εντός έδρας η Φιγκεϊρένσε δεν έχει χάσει ακόμα, στο λογαριασμό της είναι 3 νίκες επί αρκετά ισχυρές ομάδες: Σάο Πάολο (1:0), Φλαμένγκο (1:0), Intrenasonal (3:2), και 4 ισοπαλίες: Πόντε-Πρέτα (0 :0), Σάντος (2:2), Κοριτίμπα (0:0), Ατλέτικο Μινέιρο (1:1).

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στον προηγούμενο γύρο εκτός έδρας η Φιγκεϊρένσε έπαιξε αρκετά αξιοπρεπές με την Γκρέμιο (2:1). Η ομάδα καθ ‘όλη τη συνάντηση έπαιζε πολύ ασφαλές στην άμυνα. Ταυτόχρονα με ελάχιστες ευκαιρίες κατάφερε να σκοράρει ένα γκολ. Αλλά δεν έφτασαν λίγα λεπτά για να διατηρηθεί η ισοπαλία εναντίον ενός τόσο δυνατού αντίπαλου.

Η Σαπεκοένσε στην κατάταξη βρίσκεται πάνω από τη Φιγκεϊρένσε, αλλά τις ομάδες χωρίζουν μόνο 3 μονάδες. Στις τελευταίες 2 αγωνιστικές η Σαπεκοένσε έχασε, χωρίς να σκοράρει ούτε ένα γκολ, ωστόσο, υπήρχαν σοβαροί διεκδικητές: Σάντος (3:0), Κορίνθιανς (0:2). Ως φιλοξενούμενη η ομάδα παίζει αρκετά καλά και αυτή τη στιγμή έχει 2 νίκες: Κοριτίμπα (3:4), Βικτώρια (1:2), 2 ισοπαλία με Internacional (0:0), Φλαμένγκο (2:2) και 3 ήττες: Πόντε-Πρέτα (2:1), Σπορτ Ρεσίφε (5:1), Σάντος (3:0). Δύο από τις οποίες  συνέβησαν στους τελευταίους αγώνες της ομάδας.

Μεταξύ τους οι σύλλογοι τον τελευταίο καιρό παίζουν συχνά ισοπαλία. Για παράδειγμα, την περασμένη σεζόν, στις δύο συναντήσεις καταγράφηκε το εξής αποτέλεσμα (2:2, 0:0). Αυτό το έτος οι σύλλογοι συναντήθηκαν δύο φορές στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Kataraninense. Εντός έδρας η Σαπεκοένσε πέτυχε νίκη (1:0), και εκτός έδρας καταγράφηκε και πάλι ισοπαλία (1:1).

Η πρόβλεψή μου είναι: οι γηπεδούχοι τουλάχιστον δε θα χάσουν. Επειδή η Σαπεκοένσε στους τελευταίους γύρους δεν δείχνει παιχνίδι με πεποίθηση, η ομάδα χάνει πάρα πολύ, ενώ η Φιγκεϊρένσε στους τελευταίους αγώνες δείχνει αρκετά καλά αποτελέσματα. Πρώτα απ’ όλα, η ομάδα παίζει πολύ σίγουρα στην εστία της.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *