The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Βαλερένγκα – Σόγκνταλ στις 15/7/2016 στις 20:00

Valerenga-Sogndal-15.07

Η Σόγκνταλ βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα: δεν έχει χάσει 8 παιχνίδια στη σειρά, συγκεκριμένα από τις 23 Απριλίου. Στην πραγματικότητα, για όλη τη σεζόν αυτή η ομάδα έχει χάσει μόνο 4 παιχνίδια από τα 15, και 3 ήττες υπήρχαν από τις ομάδες από την κορυφαία τετράδα. Αν δεν λάβουμε υπόψη τα παιχνίδια με τους πέντε ηγέτες, τα αποτελέσματα της Σόγκνταλ είναι τέλεια – 5-4-1. Δεν υπάρχουν απώλειες προσωπικού.

Η κατάσταση της Βαλερένγκας είναι διαμετρικά αντίθετη: η ομάδα έχει να κερδίσει από τις 8 Μαΐου, στους τελευταίους 6 αγώνες σκόραρε μόλις 2 βαθμούς από τους 18 πιθανούς. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου η Βαλερένγκα βρίσκεται στην προτελευταία θέση, και σε 10 παιχνίδια κόντρα στην πρώτη δεκάδα σκόραρε μόλις 3 βαθμούς από τους 30 πιθανούς (1-0-9, διαφορά τερμάτων 6:20).

Αν συγκρίνετε τα αποτελέσματα των ομάδων τουλάχιστον για τον τελευταίο μήνα. Η Βαλερένγκα σκόραρε μόλις 1 βαθμό σε 5 αγώνες (ποτέ δεν κέρδισε), διαφορά τερμάτων -6. Η Σόγκνταλ σκόραρε 9 πόντους (ποτέ δεν έχασε), διαφορά τερμάτων +δύο.

Κατά συνέπεια, η απόδοση στην νίκη των γηπεδούχων δε φαίνεται λογική. Εντάξει, για τους γηπεδούχους είναι ο παράγοντας της έδρας, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να θεωρηθεί φαβορί με απόδοση 1,99. Όλα τα άλλα είναι στην πραγματικότητα στην πλευρά των φιλοξενούμενων. Ακόμη και προσωπικές συναντήσεις: η Σόγκνταλ κέρδισε 2 από τα τελευταία 3, συμπεριλαμβανομένων του ματς στον πρώτο γύρο της τρέχουσας περιόδου (1:0, σκόραρε ήδη στο 12ο λεπτό).

Οι γηπεδούχοι έχουν τεθεί φαβορί μόνο λόγω του ονόματός τους. Ναι, η Βαλερένγκα έχει πιο ονομαστή σύνθεση, επειδή η Σόγκνταλ μόνο αυτή τη σεζόν έχει αυξηθεί στην τάξη από την πρώτη ντιβιζιόν. Και τι έγινε; Αυτό δεν εμπόδισε τη Σόγκνταλ να πάρει σχεδόν διπλάσιους βαθμούς στον πρώτο γύρο (21 αντί 11). Η Βαλερένγκα και την περασμένη σεζόν δεν ήταν τέλεια, έχοντας κερδίσει λιγότερο από τα μισά των εντός έδρας παιχνιδιών. Η πρόβλεψή μου: X2 με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *