The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπεϊτάρ – Ομόνοια Λευκωσίας στις 14/7/2016 στις 20:00

Beitar-Omonia-14.07

Στα τελευταία 10 χρόνια οι κυπριακές ομάδες 4 φορές επισκέφθηκαν το Ισραήλ, και δεν σκόραραν ούτε ένα γκολ. Για παράδειγμα, κατά την περίοδο 2013/14 στο Τελ Αβίβ ήρθε ενεργή ΑΠΟΕΛ, αλλά την εστία του Μακάμπι οι Κύπριοι δεν κατάφεραν να χτυπήσουν (0:0).

Η Ομόνοια είναι κατώτερη ομάδα στην τάξη από την ΑΠΟΕΛ. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 4η θέση του Κυπέλλου της Κύπρου, απέχοντας από την πρωταθλήτρια 16 μονάδες. Συμμετείχε επίσης στο Europa League, έπαιξε 3 αγώνες εκτός έδρας στα προκριματικά, δεν σκόραρε ούτε ένα γκολ στα 270 λεπτά αγωνιστικού χρόνου (1:0, 0:0 και 0:0). Την τρέχουσα ευρωσεζόν η Ομόνοια άρχισε με εκτός έδρας αγώνα εναντίον της μέτριας Banants, κέρδισε 0:1. Αυτό υποδηλώνει ότι ακόμη και ένα γκολ εκτός έδρας είναι το ανώτατο όριο για την ομάδα από τη Λευκωσία.

Επιπλέον, η Ομόνοια τώρα βρίσκεται σε κατάσταση αλλαγής. Άλλαξε τον προπονητή, ανακάτεψαν καλό μισό της σύνθεσης. Αν μιλάμε για την επίθεση, την ομάδα άφησαν οι αρχηγοί της περσινής χρονιάς ο Kirm (27/5), Nuno Assis (28/10) και Schembri (30/15). Ο νέος προπονητής, Βρετανός Carver, βάζει στην ομάδα το τυπικό βρετανικό ποδόσφαιρο 4-4-2. Ο αγώνας ενάντια της Banants έδειξε ότι οι τεχνικοί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας (δύο Κύπριοι, Πορτογάλος, Βραζιλιάνος, Κροάτης) δεν έμαθαν ακόμα να παίζουν χτύπα-και-τρέχα. Στα 180 λεπτά στην ταπεινή Banants σκόραραν μόνο 1 γκολ…

Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι ο Badibanga και ο Χριστοφή είναι τραυματισμένοι. Όλα αυτά μας δίνει την ελπίδα ότι οι επιθέσεις της Ομόνοιας δεν θα είναι πάρα πολύ επικίνδυνες. Στην καλύτερη περίπτωση για τον εαυτό τους οι Κύπριοι θα σκοράρουν 1 γκολ, αλλά εύκολα θα μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι με άδεια χέρια.

Για την Μπεϊτάρ έχω λιγότερες πληροφορίες, αλλά τον πρώτο γύρο των προκριματικών οι Ισραηλινοί πέρασαν χάρη στη στιβαρή άμυνα, δεν έχασαν εντός έδρας (1:0), ούτε εκτός έδρας (0:0). Σύμφωνα με την αναθεώρηση του αγώνα η Μπεϊτάρ είχε άμυνα πολύ υψηλής ποιότητας σε εντός έδρας παιχνίδι. Την περασμένη σεζόν η Μπεϊτάρ έχανε λίγο, μόλις 37 γκολ σε 36 αγώνες του πρωταθλήματος του Ισραήλ.

Μην ξεχνάτε ότι αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι, που προϋποθέτει κλειστό και επιφυλακτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες (και, κατά συνέπεια, under). Επιπλέον, έχει ζεστή στην Ιερουσαλήμ, +40, που επίσης δεν ευνοεί το γρήγορο ποδόσφαιρο και πολλά γκολ. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Ομόνοια θα σκοράρει 2 γκολ, οπότε προσωπικό under 2 (1) με απόδοση 1,59 θεωρώ πολύ αξιόπιστο στοίχημα.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *