The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΙΤΚΑΠΣ – Ρεάλ Σολτ Λέικ στις 14/7/2016 στις 05-30 π.μ.

Vancouver--RealSaltLake-14.07

Στο πλαίσιο του επόμενου γύρου του επαγγελματικού πρωταθλήματος της Βόρειας Αμερικής MLS η έκτη ποδοσφαιρική ομάδα της Western Conference η ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΙΤΚΑΠΣ εντός έδρας της θα φιλοξενεί την τρίτη ομάδα της Δύσης τη Ρεάλ Σολτ Λέικ. Οι Bookmakers συμφώνησαν ότι στο επερχόμενο παιχνίδι ως ξεκάθαρο φαβορί πάνε οι Καναδοί, κυρίως λόγω του παράγοντα του τομέα.

Ασθενείς αποτελέσματα

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο MLS η ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΙΤΚΑΠΣ κατάφερε να κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι στη Φιλαδέλφια Γιούνιον, εκτός έδρας, δύο παιχνίδια έχασε, τα δύο έπαιξε ισοπαλία. Έχασε από τη Λος Άντζελες Γκάλαξι 0:2 και New England Revolution 1:2, ισοπαλία με την Χιούστον Ντιναμό και Colorado Rapids. Αυτά τα απογοητευτικά αποτελέσματα κατέστη δυνατά λόγω του κακού παιχνιδιού της Βανκούβερ στην άμυνα. Ο Carl Robinson είναι απλά υποχρεωμένος να επιστήσει την προσοχή των παικτών του στο παιχνίδι πίσω και ίσως στα επόμενα παιχνίδια θα δούμε μια ελαφρώς διαφορετική Βανκούβερ.

Κρίση αποτελεσμάτων

Για την ομάδα από τη Γιούτα τον τελευταίο καιρό επίσης δεν πάνε όλα καλά, στα τελευταία τρία παιχνίδια στο πλαίσιο του επαγγελματικού πρωταθλήματος της Βόρειας Αμερικής σημείωσε μία ήττα και δύο ισοπαλίες. Η Ρεάλ έχασε από τη Ντάλας, και ισοπαλίες με DC United και Μόντρεαλ. Παρά αυτά τα αποτελέσματα η Ρεάλ Σολτ Λέικ κρατιέται στην κατάταξη της Western Conference στην τρίτη θέση, απέχοντας από τον ηγέτη της περιοχής της την Ντάλας οκτώ μονάδες.

Πρόβλεψη

Η Βανκούβερ χρειάζεται να αναπτυχθεί παιχνίδι στην άμυνα, διαφορετικά δεν θα είναι στη θέση να διεκδικήσει, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου, τη θέση στην πρώτη εξάδα της Conference της. Με τη σειρά της η Ρεάλ Σολτ Λέικ τον τελευταίο καιρό δεν είναι πολύ δραστήρια στην επίθεση και έχει προβλήματα με την εφαρμογή των ευκαιριών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: προσωπικό under 2 (1.5) με απόδοση 1,43 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *