The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Φλαμένγκο – Ατλέτικο Μινέιρο στις 10/7/2016 στις 17:00

Flamengo-Atletico-10.07

Στο πλαίσιο του 14ου γύρου της Serie Α Βραζιλίας η ομάδα από το Ρίο ντε Τζανέιρο Φλαμένγκο εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Ατλέτικο Μινέιρο από την Μπέλο Οριζόντε. Και οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και παλεύουν για να μπουν στην πρώτη τριάδα του ελίτ πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Αστάθεια

Η Φλαμένγκο ξεκίνησε αρκετά καλά τη φετινή σεζόν, αλλά στις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα του Muricy Ramalho επιβραδύνθηκε κάπως και δείχνει αστάθεια, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την ήττα από την Κορίνθιανς και Φλουμινένσε. Με τη σειρά της η Φλα νικήσει την Internacional και Santa Cruz. Μετά από 13 παιχνίδια της Serie A στο ενεργητικό της ομάδας από το Ρίο είναι 20 βαθμοί και 7η θέση στην κατάταξη.

Σταθερότητα

Εάν η Φλαμένγκο τον τελευταίο καιρό δεν εντυπωσιάζει, η Ατλέτικο Μινέιρο αντίθετα, έχει αποκτήσει ωραία φόρμα και δείχνει υποδειγματικά αποτελέσματα. Στα πέντε ακραία παιχνίδια η ομάδα από το Μπέλο Οριζόντε κέρδισε τέσσερις συναντήσεις με μία ισοπαλία και εγκαταστάθηκε στην ένατη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Εκτός έδρας η Ατλέτικο Μινέιρο στην Serie A της σεζόν 2016 έχει παίξει έξι παιχνίδια, όπου σημείωσε μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, διαφορά τερμάτων 8-9.

Πρόβλεψη

Στο πρωτάθλημα Βραζιλίας ο παράγοντας της έδρας είναι ζωτικής σημασίας, γι’ αυτό να παίξει κανείς στοίχημα στους φιλοξενούμενος, σε απόσταση, δεν είναι πολύ κερδοφόρο. Οι εταιρείες στοιχημάτων στο επερχόμενο παιχνίδι δεν βγάζουν φαβορί, θεωρώντας ότι οι πιθανότητες των ομάδων να κερδίσουν είναι περίπου ίσιες. Εν τω μεταξύ η Φλαμένγκο εντός έδρας της χάνει εξαιρετικά σπάνια και απίθανο να χάσει στο επερχόμενο παιχνίδι, ακόμη και από μια τέτοια ισχυρή ομάδα όπως Ατλέτικο Μινέιρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Φλαμένγκο δεν θα χάσει με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *