The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σιάτλ Σάουντερς – Λος Άντζελες Γκάλαξι στις 9/7/2016 στις 22:00

SeattleSounders-LAGalaxy-09.07

Στις 9 Ιουλίου στο πλαίσιο της Major League Soccer θα παιχτούν τρεις αγώνες, ένας εκ των οποίων θα είναι η αναμέτρηση της Σιάτλ και της Λος Άντζελες. Η Σάουντερς κατέχει μόνο την ένατη θέση στην κατάταξη της Δυτικής Περιφέρειας, ενώ η ομάδα από την πόλη των αγγέλων πηγαίνει στην κορυφή του γκρουπ, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση. Αλλά παρά το γεγονός αυτό στο επερχόμενο ματς οι bookmakers δίνουν προτίμηση στους μελλοντικούς γηπεδούχους, καθώς σε MLS το ποσοστό των εντός έδρας νικών είναι απίστευτα υψηλό.

Η Σάουντερς εν κινήσει

Πέρα από το γεγονός ότι στο MLS δεν είναι σπουδαία νέα οι νίκες των γηπεδούχων, η ομάδα Σιάτλ στις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει καλό ποδόσφαιρο και επιτυγχάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο Κύπελλο ΗΠΑ Open έχει νικήσει τη Ρεάλ Σολτ Λέικ, στο Major League Soccer ήταν ισχυρότερη της ΦΚ Τορόντο, και στις 6 Ιούλιου στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με αποτέλεσμα 3:0 έχει νικήσει Γουέστ Χαμ.

Η Λος Άντζελες δεν έχει χάσει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Στο MLS η Γκάλαξι έπαιξε ισοπαλία με Colorado Rapids και San Jose Earthquakes, και κέρδισε στη Βανκούβερ με σκορ 2:0. Στο Κύπελλο ΗΠΑ Open η LA εκτός έδρας κατάφερε να νικήσει την Πόρτλαντ με σκορ 1:0. Μετά από 17 συναντήσεις σε MLS αυτής της σεζόν η Γκάλαξι σκόραρε 26 πόντους και καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στην κατάταξη της Δυτικής Περιφέρειας.

Πρόβλεψη

Η Σιάτλ κινδυνεύει στο τέλος της κανονικής περιόδου του MLS να βρεθεί έξω από την εξάδα των ισχυρότερων της Περιφέρειάς της, δηλαδή, χωρίς παιχνίδια του γύρου των πλέι-οφ. Για να αποφευχθεί αυτό η Σάουντερς πρέπει να ξεκινήσει να νικάει. Η LA Galaxy είναι μια ισχυρή ομάδα, ταυτόχρονα όμως είναι αρκετά πιθανόν να την νικήσει η Σιάτλ του εντός έδρας παιχνιδιού. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της Σιάτλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,74.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *