The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Κοριτίμπα – Μποταφόγκο στις 9/7/2016 στις 22:30

Coritiba-Botafogo-09.07

Στο πλαίσιο του 14ου γύρου της Serie A Βραζιλίας θα συναντηθούν δύο ομάδες από το κάτω μέρος της βαθμολογίας: Κοριτίμπα και Μποταφόγκο. Στα σχέδια των δύο ομάδων δεν περιλαμβάνεται ο αποκλεισμός από την ελίτ βραζιλιάνικη ντιβιζιόν, και η κατάσταση απαιτεί τόσο από την Κοριτίμπα όσο και από τη Μποταφόγκο στο επερχόμενο παιχνίδι να παίρνουν βαθμούς.

Η ομάδα του Marquinhos Σάντος ξεκίνησε άσχημα στο τρέχον πρωτάθλημα Βραζιλίας, αλλά τελευταίο καιρό δείχνει καλό ποδόσφαιρο και για δύο τελευταίες εβδομάδες δεν χάνει. Είχε ισοπαλίες με την Internacional, Figueirense, Φλουμινένσε, νίκησε τη ομάδα Ατλέτικο με αποτέλεσμα 1:0. Μετά από 13 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Βραζιλίας στο ενεργητικό της Κοριτίμπα υπάρχουν 14 βαθμούς και 17η θέση στην κατάταξη, δηλαδή θέση στην ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα από το Ρίο έχει μόνο ένα βαθμό παραπάνω από την Κοριτίμπα, 15 βαθμούς μετά από 13 γύρους. Το αποτέλεσμα αυτό αντιστοιχεί στη 15η θέση στη βαθμολογία στη Serie A. Την ίδια στιγμή εκτός έδρας η “μεγάλη φωτιά” δεν εντυπωσιάζει, σε έξι παιχνίδια εκτός έδρας έχει σημειώσει μόνο μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, διαφορά τερμάτων 8-15.

Πρόβλεψη

Κοριτίμπα και Μποταφόγκο είναι ομάδες που σήμερα δεν πιάνουν αστέρια στον ουρανό, και είναι κυρίως προσανατολισμένες στα εντός έδρας παιχνίδια. Στα εκτός έδρας ματς και ισοπαλία είναι ένα ωραίο αποτέλεσμα. Στο επερχόμενο παιχνίδι η Κοριτίμπα ακριβώς λόγω του παράγοντα της έδρας είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, και πρέπει να πούμε ότι τέτοια γραμμή στοιχημάτων φαίνεται αρκετά λογική. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της Κοριτίμπας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *