The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλλε – Μπόκα Τζούνιορς στις 8/7/2016 στις 03:45 π.μ.

Ind-delValle-BocaJuniors-08.07

Στον πρώτο ημιτελικό αγώνα του Κόπα Λιμπερταδόρες η ομάδα του Εκουαδόρ Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλλε στην έδρα της θα φιλοξενεί τον γίγαντα της Αργεντινής τη Μπόκα Τζούνιορς. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ μεταξύ τους, αλλά στο επερχόμενο παιχνίδι οι Εκουαδοριανοί είναι φαβορί, παρά την κατάσταση των ομάδων και εκτιμώμενο κόστος των συνθέσεων.

Ενδιαφέρουσα ομάδα

Στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες αυτής της σεζόν η Ιντεπεντιέντε ήταν στον όμιλο 5 με την Ατλέτικο Μινέιρο, Κόλο-Κόλο και Μέλγκαρ. Οι Εκουαδοριανοί έχουν καταφέρει στον όμιλό τους να πάρουν τη δεύτερη θέση και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή στα πλέι-οφ. Στο γύρο για αποκλεισμό οι Εκουαδοριανοί αποκλείσανε από το τουρνουά τη Ρίβερ Πλέιτ της Αργεντινής και στα πέναλτι κέρδισαν τη μεξικανική UNAM Pumas. Είναι απαραίτητο να σημειωθεί το παιχνίδι της Ιντεπεντιέντε εντός έδρας της.

Με τη σειρά της η Μπόκα Τζούνιορς Αργεντινής έχει καταφέρει να κερδίσει τον προκριματικό όμιλο 3 του Κόπα Λιμπερταδόρες, και στα πλέι-οφ η Μπόκα πέρασε τη Σέρο Πορτένιο της Παραγουάης και την Nacional της Ουρουγουάης. Τους Ουρουγουανούς οι Αργεντίνοι κατάφεραν να νικήσουν μόνο στα πέναλτι, επειδή δύο αγώνες μεταξύ των αντιπάλων έληξαν με το ίδιο αποτέλεσμα 1:1. Η Μπόκα Τζούνιορς σε εκτός έδρας αγώνες δεν διαθέτει εξαιρετικά αποτελέσματα, οπότε σίγουρα ο Guillermo Schelotto θα προσπαθήσει να παίξει εναντίον Ιντεπεντιέντε προσεκτικό ποδόσφαιρο.

Πρόβλεψη

Η ομάδα του Εκουαδόρ παίζει καλά στη σεζόν και δείχνει εξαιρετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα εντός έδρας της. Παράλληλα τα πρώτα ματς του Κυπέλλου σπάνια λήγουν αποτελεσματικά, μάλλον, το επερχόμενο παιχνίδι δε θα αποτελέσει εξαίρεση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: under 2,5 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *