The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μίλαν – Ρόμα στις 14/05/2016

Милан-Рома-14.05

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016, Μιλάνο, «San Siro», 21:45 (UTC/GMT +2), Ιταλική Serie A, 38η αγωνιστική.

Αποδόσεις των εταιρειών: νίκη της Μίλαν – 3.40, ισοπαλία – 3.40, νίκη της Ρόμας – 2.14.

Μιλάνο

Δεν έμειναν πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ευτυχώς για τους θεατές στο «San Siro» το Σάββατο εδώ και οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται για το μέγιστο αποτέλεσμα. Πορεύομενη έβδομη και βρισκόμενη 1 μονάδα πίσω από τη Σασουόλο, η Μίλαν δεν ικανοποιηθεί με την ισοπαλία, επειδή σύμφωνα με τους συμπληρωματικούς δείκτες ο ανταγωνιστής, που τελειώνει τη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, έχει πλεονέκτημα.

Οι Ροσονέρι θα μπορούσαν εύκολα να χάσουν την ευκαιρία να φτάσουν τον εκπρόσωπο του Reggio Calabria, αλλά στην αρχή του ταξιδιού στην Μπολόνια οι συμπατριώτες της Σασουόλο έμεινα σε μειοψηφία, και στο 40ο λεπτό ο Κάρλος Μπάκα σκόραρε από το πέναλτι – 0:1. Διακόπηκε η σειρά των εφτά ματς χωρίς νίκη, αλλά η ποιότητα της δράσης των παικτών του Christian Brocchi θα έπρεπε να είναι πιο καλή.

Ρόμα

Ο προηγούμενος υβριστής των «λύκων» ήταν η Ρεάλ, η οποία νίκησε το πρωτευουσιάνικο «σμήνος» στις 8 Μαρτίου στο Champions League. Στη συνέχεια – 6 νίκες και 3 ισοπαλίες. Από το τέλος του Ιανουαρίου η αήττητη σειρά στο Calcio έχει φτάσει τους 16 γύρους (13-3-0). Κανένας δεν ήταν καλύτερος από τη Ρόμα την άνοιξη.

Ακόμα και εκτός έδρας οι Ρωμαίοι δεν χάνουν από κανένα από τις 24 Ιανουαρίου, όταν επισκέφτηκαν την πρωταθλήτρια. Ζωντάνεψε προς το τέλος ο Francesco Totti, ο οποίος σούταρε ακόμα και με διπλά. Τα ακριβείς του σουτ στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια οδήγησαν στη ισοπαλία με την Αταλάντα (3:3) και στη νίκη επί της Τζένοα (2:3). Στην προηγούμενη αγωνιστική ο ίδιος δεν σκόραρε, αλλά με την ασίστ του βοήθησε στη συντριβή της Κιέβο, που επιταχύνθηκε σοβαρά (3:0).

Πρόβλεψη

Όλως περιέργως, αλλά αυτή η αντιπαλότητα με το μεσαίο σύλλογο από τη Βερόνα είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη του γεγονός σε τι καλή φόρμα η Ρόμα ολοκληρώνει τη σεζόν. Η Μίλαν δεν είναι τόσο έξω φρενών, όσο αμήχανη, κάπως καταθλιπτική από τον ανταγωνισμό με τη Σασουόλο. Η Ρόμα μόλις κάτι πόντους απέχει από τη Νάπολι, έτσι ώστε θα παλέψει για τα πιο πολύτιμα μετάλλια μέχρι την τελευταία στιγμή.

Δημοφιλέστερο στοίχημα: νίκη της Ρόμας ή ισοπαλία


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *