The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Αμερική Μινέιρο – Φορταλέζα στις 8/7/2016 στις 03:00 π.μ.

AmericaMG-Fortaleza-08.07

Στο πλαίσιο του Κυπέλλου Βραζιλίας ένας από τα αουτσάιντερ της Serie A η Αμερική Μινέιρο θα συναντηθεί με τον ηγέτη της Serie C τη Φορταλέζα. Ο πρώτος αγώνας θα λάβει χώρα στην έδρα της Αμερικής και οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού.

Αποτυχία σκέτη

Η Αμερική Μινέιρο σήμερα είναι η πιο αδύναμη ομάδα της Serie A σχεδόν σε όλους τους δείκτες. Ο αριθμός των πόντων που έχει μαζέψει είναι ο μικρότερος, έχει σημειώσει λιγότερα γκολ από όλες, ελάχιστος αριθμός των νικών, μόνο σε παθητικά γκολ μπροστά από την Αμερική είναι μόνο η Σπορτ Ρεσίφε και Μποταφόγκο. Εντός έδρας της στο πλαίσιο της Serie A της φετινής σεζόν η Αμερική Μινέιρο έπαιξε επτά παιχνίδια, στα οποία σημείωσε δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Ηγέτης της Serie C

Η Φορταλέζα ξεκίνησε αρκετά καλά τη φετινή σεζόν. Μετά από επτά γύρους της Serie C η ομάδα του Marcelo Shamuski κατάφερε να σκοράρει 14 πόντους και βρίσκεται σήμερα στην πρώτη θέση του ομίλου Α της Serie C, δύο μονάδες μπροστά από τη Μποταφόγκο PB, ASA και Salgueiro. Συνολικά σε επτά παιχνίδια η Φορταλέζα σημείωσε τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Πρόβλεψη

Η Αμερική Μινέιρο είναι αουτσάιντερ του ελίτ πρωταθλήματος της Βραζιλίας, ενώ η Φορταλέζα είναι ένα από τα φαβορί της τρίτης σε δύναμη ντιβιζιόν της Βραζιλίας. Παράλληλα όμως το επίπεδο της Αμερικής είναι υψηλότερο από τον αντίπαλο, και οι εταιρείες στοιχημάτων απολύτως σωστά θεωρούν την ομάδα από το Μπέλο Οριζόντε φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού. Η Αμερική το πιο πιθανό θα αποχωρήσει σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σεζόν από τη Serie A, ως εκ τούτου το Κύπελλο Βραζιλίας πρέπει να είναι ένα είδος διεξόδου για τη Μινέιρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της Αμερικής σε τουλάχιστον ένα ημίχρονο με απόδοση 1,44.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *